![]() |
Geceydi... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Geceydi...![]() Sessizliği katleden bir fırtınadan öncesiydi kaçma eylemlerine hazırlanışım ![]() ![]() ![]() Yürek bavuluna apar topar sıkıştırdığım üç beş hatırlanası anıyı alıp ,zamanda bir yolculuğa çıkmaya hazırlanmışken ,ardımdan kapatacağım kapının sertliğine "hoşçakal"ın sevimsiz yüzünü iliştirmeyi düşünürken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son kez karanlığa saklanmış anılara ,hızla göz gezdirirken rüzgarın esintisine terkedilmeyi haketmeyen bir anı olup olmadığından emin olarak rüzgara açtım kapıları ![]() ![]() ![]() Efil efil esen bir rüzgardı beklediğim ![]() ![]() ![]() katarak götüreceği anıların incinmesini dahi istemeyecek kadar yavaş essin istemiştim ![]() ![]() ![]() Kırıldığım ,incindiğim onlarca anın ,incinmesini istemeyecek kadar seviyordum belki de hala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duyduğum rüzgar uğultusu ,ardından gelecek olan fırtınanın homurtusuymuş meğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İncitmekten korktuğum ne varsa ,acıyı duyumsamaya dahi fırsat vermeyen fırtınanın şiddetiyle paramparça olup ,silindi zamandan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi göğüs kafesine ılık ılık düşen bir sıcaklıkla ,yeni bir zamanı ve belki de yeni bir geceyi bulma umuduyla yol alıyorum boşlukta ![]() ![]() ![]() Bir gün sevgili , bir gün göğsünün sıcaklağına düşerse yolum ,yaşanası bir anı daha çalarız belki adı konulmuş bir zamanla! Yeni fırtınalara kurban edilesi yeni anılar biriktirecek kadar kalabilirim belkide yanında ![]() ![]() ![]() Kim bilir! Yol bu ,boşluk bu ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() ![]()
|