![]() |
Flaş! KKKA Hastalığı Tedavi Edildi... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Flaş! KKKA Hastalığı Tedavi Edildi...Edinilen bilgiye göre, Gerede ilçesi Derekapaklı köyünde yaşayan 11 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Mevlüt Öztürk, 10 gün önce kene tarafından belinden ısırılmıştı ![]() Beline yapışan keneyi kendi çıkartan Öztürk'te, 5 gün sonra halsizlik, kusma ve ateşlenme şikâyeti başgösterince yakınları sağlık ocağına başvurdu ![]() ![]() Mevlüt Öztürk'ün yengesi Havva Yıldız, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı olduğunu öğrenince çok korktuklarını belirterek, "Mevlüt kenenin ısırdığını söylemiş ancak evde kimse umursamamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tıp Fakültesi'ne geldiğinde ateşinin 38,3 derece olduğunu söyleyen Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Flaş! KKKA Hastalığı Tedavi Edildi... |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Flaş! KKKA Hastalığı Tedavi Edildi...Şükürler olsun ne güzel bir haber ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Flaş! KKKA Hastalığı Tedavi Edildi...evet güzewl bir haber ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Flaş! KKKA Hastalığı Tedavi Edildi...teşekkürler konu için sevgili su perisi
![]() |
|