Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğduğum, eseste, için, mutluyum

Eseste Doğduğum İçin Mutluyum

Eski 07-22-2008   #1
hayko26

Eseste Doğduğum İçin Mutluyum

Es-Es’de olduğum için mutluyum
19 Temmuz 2008 Cumartesi

Murat Önür “Daha önce rakip olduğum taraftarın önüne şimdi Kırmızı Siyahlı forma ile çıkacağım için çok heyecanlıyım” dedi
Eskişehirspor’un yeni transferlerinden Murat Önür formayı almaya karalı Murat "Es-Es’de olduğum için mutluyum" dedi
Kırmızı Şimşeklere Bolu kampının öncesinde Diyarbakırspor’dan transfer edilen sol kanat oyuncusu Murat Önür İstanbul’daki eleme maçlarında Eskişehirspor’a karşı mücadele ederken sahanında en iyilerinden biri olmuştu
Gerede kampında arkadaşımız Erkan Midilli’ye konuşan başarılı sol kanat oyuncusu Murat "İstanbul’daki maç gerçekten müthiş olmuştu Bana göre erken finaldi ve kazanan şampiyon olurdu, nitekim Eskişehirspor penaltılarla da olsa kazandı ve finalde de Boluspor’u yendi Maçlar biter bitmez bir çok takımdan transfer teklifi aldım Hatta Konyaspor’la prensip anlaşması bile yapmıştım Ancak oradaki yönetim sorunları nedeniyle resmi imza atmadım İyi ki de atmamışım Eskişehirspor’a gelmem çok daha iyi oldu Burası çok farklı gerek Mardinspor, gerekse Diyarbakırspor’da forma giyerken büyük taraftarın önünde oynadım Şimdi ise o taraftarın önünde Eskişehirspor futbolcusu olarak oynayacağım için çok heyecanlıyım İnşallah Es-Es formasıyla başarılı olacağım" dedi
26 yaşındaki orta saha ve sol kanat oyuncusu Murat Önür daha önce Çanakkale Dardanel, Mardinspor ve Diyarbakırspor takımlarında forma giydi

kaynak wwwesestribuncom

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com