![]() |
Şimdi Sn Yan |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Şimdi Sn YanAkşamüstü yağmurları yağıyor ![]() ![]() ![]() Kurşuni, Kekik Mavisi, Su yeşili ![]() ![]() ![]() Karanlık basacak az sonra ![]() ![]() ![]() Yine hüzün, yine özlem, Yine keder olacak bende ![]() ![]() ![]() Yokluğunun acısı çökecek yüreğime ![]() ![]() ![]() Yokluğuna alışmaya çalıştığım Kimbilir kaçıncı gün? Yokluğunu kabullenmek Çok ağır geliyor sevdiğim ![]() ![]() ![]() Anlamak ve alışmaksa imkansız ![]() ![]() ![]() Kor ateşler içinde yangınlardayım ![]() ![]() ![]() Yüreğimin içinde karıncalar yürüyor ![]() ![]() ![]() Gece demini almış ![]() Uykuya kafa tutan gözlerim sensiz ![]() ![]() ![]() GİTTİN! Önce gözlerim öksüz kaldı yokluğunda ![]() ![]() ![]() Yokluğun, ruhumu yakıp Damarlarımda dalaşan sensizliğin acısı ![]() ![]() ![]() O acıyı uyutsun diye sığındığım, Ama seni orada da Hep ama hep kaybettiğim soğuk rüyalarımdı ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımla sen diye her gece Koynuna girdiğim zamansız ölmelerimle Gözlerinden mavi akan Nehirlerde boğulmaktı yokluğun ![]() ![]() ![]() Yokluğun, yüzüne bakarken Gözlerinde unuttuğum dalgın gözlerim, Yokluğun, bu yarı deli, Bu hayattan kopuk ruhumdu senin yokluğun ![]() ![]() ![]() Oysa seni sevmek, Soğuk yalnızlığımdan sıyrılıp Nefes almak için geceleri tek başıma Bu koca kentin karanlık sokaklarında Yabancı yüzlerde senin yüzünü aramaktı ![]() ![]() ![]() Seni sevmek, Seni her gün özlemek, Her şeye direnmekti sevgili ![]() ![]() ![]() Gittin, öyle mi? Gittin! Beni ay ışığının vurmadığı bu kentte, Sensizliğimle, aşkımla, Bu hayata hep yabancı ruhumla, Soluksuz, umutsuz, Sensiz bırakarak gittin ![]() ![]() ![]() Bu kentin bilmediğim sokaklarında Dolaştım kendimi kanatarak ![]() ![]() ![]() Sensizlik sürgünlerimle topladım Lime lime düşlerimi ![]() ![]() ![]() Ve isyanlarımın çığlığı Bu kimsesiz ömrüme saplandı hep Senin yüreğine değil, ey sevgili ![]() ![]() ![]() Gittin, öyle mi? Git! Bedeli ebedi sensizlik olsa da DÖN demeyeceğim ![]() ![]() ![]() BENİ BENSİZLİĞE, KENDİNİ BANA MAHKUM EDİYORUM ![]() ![]() ![]() HADİ ŞİMDİ SEN YAN, EY SEVGİLİ
![]() |
|