![]() |
Ölüm Bendim Ama Sn Yaşam Deildin |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Ölüm Bendim Ama Sn Yaşam Deildin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "GiTTiN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin bir tanımı vardı aşka dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutsuz aşktı benim sahnemde hayat bulan aşkın adı ![]() ![]() ![]() Donuk ve mat ama kutsal bir aşktı ![]() Madde bağımlılığı gibiydi, nefes alamayan astımlı bir hastaydı o, ama onurlu bir aşktı ![]() Maskeli balo müdavimlerinin adını aşk koydukları ölüm ayinlerinden değildi ![]() ![]() Belki de hepsinden öte yalnızdı ve de hep solgun ![]() Aşkı, aşk yapan tek kişilik olmasıydı belki de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Şehir, ışıklarını yine söndüremedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk, yürek işiydi, yürek yoksa aşk da olmazdı ![]() O bir iç kanamasıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de utanmadan aşktan söz edenler vardı, kirletenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mekanikti bedenleri gibi yürekleri de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa Aşk, içinde acı olmadan ne kadar onurlu olabilirdi ki ![]() ![]() ![]() Çıplaklık yoktu benim Aşkımda ![]() ![]() Korku vardı, dinmeyen sancılar vardı ![]() ![]() Çaresizlik vardı dört duvarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Şimdi gözlerinde sakladığım mevsimleri de getiremem artık sana ![]() ![]() ![]() Kızıla çalıyordu ölen gözlerin Düşlerim, hayalin, hayalimiz Ölüm bendim ama sen yaşam değildin Ağlamak en iyi çözüm ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Ölüm Bendim Ama Sn Yaşam Deildin |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Ölüm Bendim Ama Sn Yaşam Deildin:img-cray:
|