Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bendim, deildin, yaşam, ölüm

Ölüm Bendim Ama Sn Yaşam Deildin

Eski 07-21-2008   #1
hayko26

Ölüm Bendim Ama Sn Yaşam Deildin

"SeN" Yakomaz Gecelerde Ağlardın

"GiTTiN" solan bir mevsim değil sadece bendim Şimdi ay güneşim oldu

Herkesin bir tanımı vardı aşka dair Herkesin farklı bir aşk sunumu Benim de

Mutsuz aşktı benim sahnemde hayat bulan aşkın adı

Donuk ve mat ama kutsal bir aşktı
Madde bağımlılığı gibiydi, nefes alamayan astımlı bir hastaydı o, ama onurlu bir aşktı

Maskeli balo müdavimlerinin adını aşk koydukları ölüm ayinlerinden değildi Aynaya bakmaya korkan yüreklerin harcı da değildi böyle bir aşk

Belki de hepsinden öte yalnızdı ve de hep solgun

Aşkı, aşk yapan tek kişilik olmasıydı belki de Kana karışan yoksunluğun her geçen saniye artarak daha çok acı vermesiydi Çaresizlikti o Asla tutku ya da şehvet değildi Vücutlar yoktu onun içinde, ne maskeler ne de hesaplar

"Şehir, ışıklarını yine söndüremedi Şehir, yaşanılan cinayetlerin tek tanığıydı Özenle çıkarılıyordu maskeler, özenle takılıyordu sonra"

Aşk, yürek işiydi, yürek yoksa aşk da olmazdı
O bir iç kanamasıydı Tutku ya da şehvet değil
Bir de utanmadan aşktan söz edenler vardı, kirletenler İnce hesap duayenleriydi onlar Dudaklarında şehvet, tenlerinde ihanetin dövmesi vardı Kaslarında bir gece önceki sahte dokunuşların sızısı, o sızı ki bir tek kaslarındaydı

Mekanikti bedenleri gibi yürekleri de Her yerde görebildiğiniz türdendi bu ince hesap duayenleri Başkalaşmış aşkların başkalaşmış adam ve kadınlarıydı onlar Yüzlerinden tanırdınız onları, ifadelerinden, pazarlıklı gülüşlerinden Masum olanı yaşatmazdı yürek müsfetteleri Sürekli yenilerlerdi belleklerini Acıyı da böyle uyutmuşlardı, Aşkı da

Oysa Aşk, içinde acı olmadan ne kadar onurlu olabilirdi ki

Çıplaklık yoktu benim Aşkımda Hesaplar, beklentiler, yoktu

Korku vardı, dinmeyen sancılar vardı Ağustos gecesinde üşüten ayazlar vardı
Çaresizlik vardı dört duvarda Çaresizlik vardı dört duvarda

"Şimdi gözlerinde sakladığım mevsimleri de getiremem artık sana Şimdi bir güvercin gibi tünedim yaşam yalnızlığına"

Kızıla çalıyordu ölen gözlerin Düşlerim, hayalin, hayalimiz Ölüm bendim ama sen yaşam değildin
Ağlamak en iyi çözüm

Cevap : Ölüm Bendim Ama Sn Yaşam Deildin

Eski 07-21-2008   #2
hayatyolu

Cevap : Ölüm Bendim Ama Sn Yaşam Deildin

:img-cray:

Ήéя Кâяéѕi

گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя bυŁмâcâуιм

Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи!!!
G!!ZZEEMM!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com