![]() |
Ama Bn Aşıktım |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Ama Bn AşıktımAma ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Bütün uslanmazlığımla vardım, gönüllüydüm ![]() Acılarımı aşıladım kendime, yine ağladım ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Yüzünü özledim ama sesini gördüm bütün şımarıklığınla, Sesini özledim kokun geldi doldu içime, Gülüşünü özledim geldi sarıldı boynuma ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Anılarımı diz boyu çamurdan çıkardım yudum yıkadım, Sonra astım zamanın hüzünlü ipine Kurudu giyindim, bayramlık elbisesi gibi çocukluğumun En ağır bu elbisem ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Nefesimizi paylaşırdık yalnız gecelerde Yalnızdık, yalnızca nefesimiz vardı düşlerimizde Cesedimizi bırakır giderdik sonra ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Fırtına bastırdı önce kalbimizde, Deprem çıktı sonra gözlerimizde ![]() Fırtına savurdu bizi katıksız bir mahpusluğa, Deprem vurdukça kaldık altında anıların, ezilip tükendik ![]() Sonrası zihin oyunları küçük aklımızla Yıkıldık kaldık oracıkta ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Eski bir eskiciyim aslında bu eski dünyada Sevgi aldım satamadım ![]() ![]() ![]() Ama ne güzeldi ne iyiydi, satmadım ben kullandım Büyüdükçe büyüdü kalbime sığmaz oldu ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Kanı ellerimde şimdi, beynimdeki bütün resimlerimizin Soyundum soyutluğunda o kırılganlığımı Düşlerimi sorguluyorum şimdi kalbimin karakolunda Güzelliğinin kokusu geliyor sonra köpek öldüren şarabımızda ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Uyandım su vurdum yüzüme, Dün sabah gibi bu sabahta eksiktim yarım kalmış hayatım da, Kaldığı yerden devam ediyordu eksikliğim ![]() Bilincim yerindeydi zamanın zehrini içerken Ve Her sabah işe giderken ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Önce cesedimle, ruhumu ayırdım birbirinden, Sonra ruhumu alıp senin yanına geldim o gece Sabaha kadar bekledim sen odada ben salonda Sonra öpüp ayrıldım yanağından ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Anılarım misafirliğe geliyordu kovuyordum hepsini, Sonra ben çağırıyordum yağmurlu havalarda onları Gözlerim ıslanıyordu uğurluyordum nihayet Yağmur diniyor toprak kokusu kalıyordu sonunda ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Çevirisi yanlış yapılmış bir hayat bu, Ne başı ne sonu belli, izlemekle yetiniyoruz sadece Bizlere neler getirmeden götüreceğini ömrümüzün Ve Biliyoruz Her doğan güneşle biraz daha eskiyeceğimizi ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Sana aşık olduğumdan beri her sigaramı Son sigarammış gibi çektim içime, Sonmuş gibi her aşımı ekmeğimi yedim, Kalbim son kez vuracakmış gibi, Gözlerim son kez görecekmiş gibi baktım hep sana ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Dizlerime yatırırdım yokluğunu Hep aynı masalı anlatırdım Sevgiyle dinler bir daha isterdin Yüzünde yokluğunun tebessümü belirirdi, ağlardım ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Ve gereğini yapıyordum aşkımın, Seni kendimle aldatıyordum ![]() ![]() ![]() Susuyordum ![]() ![]() ![]() Ama ben aşıktım ![]() ![]() ![]() Bırakıldık ![]() ![]() ![]() Yalnızdık ![]() ![]() ![]() Çocuktuk oyuncağımızın elinde ![]() Yenildik ![]() ![]() ![]() Sobelendik hayatın eliyle
![]() |
![]() |
Cevap : Ama Bn Aşıktım |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Ama Bn AşıktımBiliyoruz Her doğan güneşle biraz daha eskiyeceğimizi ![]() ![]() ![]() bu sözu çok sewdim gerçekten tşklerrr hayko cm
|