Foruma Nasıl Resim Eklenir !.... | 

| 

| 
		#1 | 
| 

[KAPLAN]

| 

Foruma Nasıl Resim Eklenir !....Not: Anlatım başka bir siteden alıntı olup, üslup bana ait değildir   Önemle bilginize![]() ![]() ![]() ![]() 1-) Konuyu Görüntülediğiniz Sayfanın Aşağısında Yukarıdaki Hızlı Mesaj Kısmını Görürsünüz   Kırmızı İle Belirtilen Yere Tıklayınız Gelişmiş Modda Konuya Cevap Yazmak İçin![]() ![]() 3-) Örnek Olarak Yukarıya Bakınız Nasıl Eklediğimi Görüyorsunuz ![]() Ama Benim Bilgisayarımda Resim Var Onları Nasıl Ekliyeceğim Diyenler! Devam Ediyoruz ![]() ![]() 4-) Yukarıya Çıkın 1-) Yazan Mesajımı Okuyun Aynı Şekilde Gelişmiş Moda Gelin ![]() ![]() ![]() Sayfanın Aşağısına İnin Ve Yukarıdaki Kısmı Okuyun   Gözat![]() ![]()   Tuşuna Basın Ve Bilgisayarınızdaki Resmi Seçin ve Aç Tuşuna Basın  Bilgisayarınızdaki Resmi Seçtiniz ve Gözat![]() ![]()   Tuşunun Aşağısında Bulunan host it! Tuşuna Basarak Bilgisayarınızdaki Resmi Upload Etmeye Başlayın![]() 5-) Yeni Bi Sayfa Açılır Açılan Sayfa http://imageshack  us/index php Budur  Çeşitli Kodlar Görürsünüz![]() ![]() 6-) 5'de Dediğim Gibi Kodlar Yukarıdaki Gibidir   Şimdi Bilgisayarınızda Upload Ettiğiniz Resmi Foruma Koymak İçin Gerekli Link Mavi ve Kırmızı İle Gösterdiğim Kısımdadır![]() ![]()   En Aşağudaki Link Yani Gösterdiğim Link Direk Link'tir  Linki Kopyalıyoruz 2-) ve 3-) Mesajlarımda Gösterdiğim Gibi Resmin Linkini Forumdaki Resim Ekle Tuşuna Basarak Açılan Pencereye Linki Yapıştırıyoruz  Böylece Foruma Resim Ekliyoruz![]() 7-) Eklediğimiz Resmi Düzenliyelim, Düzenledikten Sonra Post(Cevap) Olarak Yolluyalım  (Düzenlemek Derken Göze En Güzel Şekilde Görünecek Biçimde Olmasını Kasdettim)         | 

| 
| 
		 |