![]() |
Tersi Düzü Bir Cümleler |
![]() |
![]() |
#1 |
x_KuMSaL_x
|
![]() Tersi Düzü Bir Cümlelertersten de okunan cümleler 1 Traş niçin şart? Ey Edip Adana’da pide ye ![]() Anastas mum satsana ![]() Tasla kepek al sat ![]() Işıklar arar alkışı ![]() Rulo yap, küçük pay olur ![]() Elini aça aça inile ![]() Madara kaymakam, niçin makam yakar adam ![]() Alışır o sana, sor Işıl'a ![]() Takas çok ama koç sakat ![]() Al ye Hüseyin, niye Süheyla? Emre ve kıza yazık, everme ![]() Adnan İsa bak, en iyi ve az eczane, ev ve en az cezaevi yine Kabasinan da ![]() Teli ellerime demir elle ilet ![]() Pay ederek iki kerede yap ![]() Kasaya mal koyana yoklama yasak ![]() Arazi küçük, iz ara ![]() ![]() Zam yok, rey iyi, grev vergiyi yer, koymaz ![]() İbrahim kek mi harbi? Ne bedenim azami, ne de ben ![]() Ey iyi ruh, Huri'yi ye ![]() Rulo küçük küçük olur ![]() Aç raporunu koy, okunur o parça ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Tersi Düzü Bir Cümleler |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Tersi Düzü Bir Cümleler![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Tersi Düzü Bir CümlelertşkLer qüzeLdi :)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Tersi Düzü Bir Cümlelersüpermiş tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Tersi Düzü Bir Cümleleryuahaha sprmiş tşkLr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Tersi Düzü Bir Cümlelerçok güzel tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |