![]() |
TV İnsanı Kurtarabilir mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() TV İnsanı Kurtarabilir mi?Eskiden ayıptı böyle şeyler ![]() ![]() ![]() Birine yardım yapacağınız zaman, O'nun yanına peşinizde bir fotoğrafçılar ve kameramanlar ordusuyla gitmezdiniz ![]() Çünkü hem yardım yaptığınız insanın gururunu zedelemekten çekinilirdi, hem de "yapılan sevapla böbürlenmek insanlığa sığmaz" diye bilinirdi ![]() Şimdi bu tür küçük saplantıları aştık ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sevabın makbulü, kitlesel bir gösteriye dönüşeni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Bunun bir adım ötesi yeni başladı ![]() Artık televizyon kurtarıyor insanları ![]() ![]() ![]() Ergüder Yoldaş yaşamın hoyratlığına dayanamayıp bir adaya mı sığındı; O'nu rahat bırakmamak için ne mümkünse yapıyoruz ![]() ![]() ![]() Pavyon çetelerinin ellerinden gencecik kızlarımızı çekip alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Felçli bir kızcağız, yıllardır çaresiz yattığı yatağında ölmek istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yol boyu mikrofon elimizde, çekimi sürdürüyoruz: "- Neler hissediyorsun şu anda? Kurtulmak güzel değil mi?" "- Yeniden dünyaya gelmiş gibiyim ![]() ![]() ![]() Ve güleryüzlü spikerlerimiz, görevini yapmış yayıncıların huzuru içinde kucaklıyor bizleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağolasın Kanal Z ![]() ![]() ![]() * * * Peki Tanrı aşkına o kızcağızın kurtuluşu bu kadar kolaydı da niye bunca zaman "kurtarılamadı" ![]() Bir gazetede ya da televizyon kanalında tanıdığı olmadığı için mi ![]() ![]() ![]() Yoksa parası olmadığı için mi? Bence ikisi de doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar, çağımızın Külkedisi masallarıdır ![]() ![]() ![]() Kızın niye yoksul düştüğünü kimse merak etmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kendi adıma, televizyonun "Bataktan insan kurtarma serüveni"ni gözümde yaşlarla izlesem de, her programın ardından yayınlanan "Allah sizden razı olsun" nakaratlarından utanç duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurtarılanların, kurtuluşun bedelini bir televizyon şovuna alet olarak ödemesini içime sindiremiyorum ![]() Mağdur babalar, mağrur kanallara teşekkür ederken televizyonumun sesini kısıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Can Dündar
![]() |
![]() |
Cevap : TV İnsanı Kurtarabilir mi? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : TV İnsanı Kurtarabilir mi?abicim haklısın valla sonuna kadar ![]() ![]() ![]() konu yine süper ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|