|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aranızdan, belgeseli, geçtim, kazım, koyuncu, şarkılarla |
![]() |
Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu Belgeseli |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu BelgeseliŞarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu Belgeseli ![]() Üç DVD' den oluşan üç buçuk saatlik belgesel Kalan Müzik etiketi ile önümüzdeki günlerde piyasada olacak ve geliri Umut Çocukları Derneği'ne bırakılacak ![]() ![]() Yönetmen Ümit Kıvanç, Türkiye’nin ilk Laz-rock müzik grubu Zuğaşi Berepe’nin kurucusu sanatçı / müzisyen Kazım Koyuncu için titizlikle hazırlılıkladığı “Şarkılarla Geçtim Aranızdan" isimli belgesel filmi tamamladı ![]() 25 Haziran 2005 tarihinde kansere yenik düşen Kazım Koyuncu için sanatçının ailesi ve arkadaşlarının da desteğiyle yönetmen Ümit Kıvanç tamamlanan “Şarkılarla Geçtim Aranızdan", Kalan Müzik etiketi ile yakında piyasada olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Önümüzdeki günlerde gün ışığına çıkacak olan belgesel, Kazım Koyuncu’nun doğduğu köy olan Yeşilyurt’ta başlayıp “Burası da bize memleket oldu” dediği Taksim ve İstiklal’de süren hayatını gözler önüne sererken sesini yeniden dinleyicileri ve sevenleriyle buluşturacak ![]() Halen kısa film ve belgesel çalışmaları yapan Kıvanç’ın yayınlanmış 8 kitabı, çevirileri ve yüzlerce kapak tasarımı bulunuyor ![]() Ümit Kıvanç belgeselin gelişim sürecini şöyle anlatıyor: Belgesel sadece Kazım’ı anlatıyor Filmde de size bunu sadece Kazım anlatacak ![]() ![]() ![]() Kazım’le beraber birşeyler yapabileceğimize dair garip bir önsezim vardı Kazım hastalanmadan kısa süre önce, Viya’nın kapağındaki fotoğrafına bakarken, “Artık gidip bulayım, tanışayım,” diye düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() Ya, sana ne oluyor ki allahaşkına? Ölüm haberini aldığım gece, o an için elimdeki tek CD’si olan Viya’yı sabaha kadar döndüre döndüre dinler ve ağlarken, durmadan kendime şunları dediğimi hatırlıyorum: “Tanışmıyordun bile; nasıl olup da bir arkadaşını kaybetmişsin duygusuyla yanıp yakılıyorsun böyle?” Nitekim, bunu izleyen günlerde çok eski bir arkadaşım, “Ya, sana ne oluyor ki allahaşkına?” dedi ![]() Filmi yapabilmek için Kazım’ın en yakınındaki insanlarla zaman geçirmeye ve topladığım ses ve görüntü kayıtlarını defalarca izlemeye, dinlemeye başladığım süreçte, onun elbette benim bir arkadaşım olduğuna kuvvetlice inandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çekimlere Pançol’dan başladık Kazım’ın toprağa verilişinden (27 Haziran 2005) birkaç ay sonra, Kazım’ın yakınlarıyla tanışmaya, ardından malzeme toplamaya, Hopa’da, Pançol’da ve Doğu Karadeniz’de farklı yerlerde çekimler yapmaya başladım ![]() Birçok insanın VHS, Hi8, V8, DVD, VCD, Betacam, miniDV ve aklınıza gelebilecek her formatta ses ve görüntü kayıtlarıyla çok geniş bir arşiv oluşturdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu filmde sadece Kazım konuşacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() Hırsız filmi ikinci kez yaptırttı Kazım filmi”nin yapılmış iki saat yedi dakikalık! kısmı artık yoktu 2006’nın 12 Aralık günü Saat 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() G-5, ekranlar, laptop ve başka birkaç şey çalınmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve aradan aylar geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi, film karşınızda ![]() ![]() ![]() Çünkü çalınan kısmı yeniden yaparsam her şeyin hallolacağını sanmıştım ![]() ![]() Bunun da cevabı yok ![]() ![]() ![]() Durmadan geri dönüp ilk bölümlerde düzeltmeler yapmakla uğraşmakta olduğumu ve bunu niye yaptığımı fark edene kadar bir zaman daha geçti ![]() ![]() ![]() www
![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu Belgeseli |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu Belgeselipaylaşım için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu Belgeselipaylaşım için tşler ben bu adamı çok sewyodum ama artık yok :(:( puff
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu BelgeselisaoL adaşmm :) bir kez dha bu sayede anmş oLdkk ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu Belgeseliqzl yorumlarınız için bn tşk ederimm(=
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu Belgeselimekanı cennet olsun ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
!!juninho!!
|
![]() Cevap : Şarkılarla Geçtim Aranızdan: Kazım Koyuncu BelgeselitşkLr selin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|