Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dindarlık sadece namazla başörtüyle ölçülmez

Cevap : "Dindarlık Sadece Namazla, Başörtüyle Ölçülmez"...

Eski 04-14-2008   #16
su perisi

Ben teşekkür ederim canım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-10-2008   #17
bbk

haberde verilen bilgileri namazımızla ibadetimizle birleştirirsek işte ozaman gerçek bi müslüman oluruz die düşünüyorum ama bende dahil bunu nekadar yapabiliyoruz tartışılır ne namazımız tek başına bizi gerçekbi müslüman yapar nede burda yazılanları yapmak
haber için çok teşekkürler su perisi

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-10-2008   #18
_samyeli_

Alıntı:
ambiyans tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Neden bukadar tepki geldiğini anlamadım galiba ilk defa eleştiriliyorsunuzyazdıklarımmı hoşunuza gitmedi ama büyütülecek bişe yazmadm olması gerekeni yazdım bunlara bile tahammül edemiyosanız diyecek bişey yokbişey ispatlamak zorunda değilimsitede yetkili olmanız size ayrıcalık kazandırmaz bu yetkinin arkasınamı sığınıyorsunuz söylediklerimin arkasındayım görevli olmanız beni ilgilendirmez
seviyeli ol birazseni düzgünce uyarıyorlar senin konuşma tarzına bak!!
kimse sana başkalarının yorumlarına yorum yapma hakkını vermiyo burda!!

Eski 07-10-2008   #19
VANDETTA

Hiç kimse bir başkasını dinsiz yada dindar olarak nitelendiremez,hiç kimse karşısında ki kişinin ne için namaz kıldığını bilemez!
Bir çok ayet vardır,kılınan namazın kılanlara bir faydası dokunmayacağıyla ilgili,çünkü artık günümüz de namaz sembolik olarak kullanılıyor,kimileri buradan yola çıkarak her namaz kılanı bu çerçevede değerlendiriyor buda bir hata!
Sembolik olarak bile olsa namaz kılan biri nedenini asla bilemiyeceğimiz nedenlerden dolayı din adına savunma yapabilir,ama alnı birkez olsun sejdeye gitmemiş biri çıkıpta din hakkın da ahkam kesmesi,dinde şu vardır bu yoktur gibi yorumlamalar da bulunması trajikomik bir durumdur,böyleleri okuduklarıyla değil,tatbik ettikleriyle değil duyduklarıyla konuşmaktadırlar
Türkiye'de TC'nin kuruluşundan itibaren sistematik bir şekilde neredeyse tüm sarık takan,cüppe giyen herkes sahtekar olarak nitelendirilmeye çalışılmıştır,böylesi konular hakkın da hocalara soru yöneltenlere bakın,hep bu amaca hizmet edenlerdir,belki bilerek belki de bilmeyerek!
Çünkü dini bilen herkes imanın kimde olup olmadığının bilinmesinin imkansız olduğunu bilir,ortak görüş konu itibariyle bu iken böylesi nedenlerden dolayı lüzumsuz soru sormak tam olarak ne-ye yakışır anlamak güç

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-11-2008   #20
su perisi

Yorum için teşekkürler Sevgili Vandetta
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-11-2008   #21
hayko26

paylasım için teşekkürler sevgili su perisi

Eski 07-11-2008   #22
su perisi

''Ağacın dalındaki kuş yuvasını bozmayı insanlığa aykırı görebiliyorsan,yaralanmış bir hayvan görünce acı çekebiliyorsan, sesini duyuramayanın sesini duyup acısını paylaşabiliyorsan,dünya nimetlerini sorumluluk, devlet malını emanet olarak görüp üzerine titreyebiliyorsan,ahlaki erdemleri sadece konuşmuyor, bilfiil yaşıyorsan dindarlık öyle güzelleşir Böyle düşünmezsen, dindarlığın en kolay şekli abdest alıp namaz kılmaktır

Yazıyı okudukça okuyasım geliyor İşte budur Müslümanlığımızın esası ve böyle olmalıdır dedirtecek cinstenÜsttekileri kendimizde görüyorsak eğer işte budur diyebilirsiniz kendi kendinize

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-18-2008   #23
oscan28
icon110

''Ağacın dalındaki kuş yuvasını bozmayı insanlığa aykırı görebiliyorsan,yaralanmış bir hayvan görünce acı çekebiliyorsan, sesini duyuramayanın sesini duyup acısını paylaşabiliyorsan,dünya nimetlerini sorumluluk, devlet malını emanet olarak görüp üzerine titreyebiliyorsan,ahlaki erdemleri sadece konuşmuyor, bilfiil yaşıyorsan dindarlık öyle güzelleşir Böyle düşünmezsen, dindarlığın en kolay şekli abdest alıp namaz kılmaktır

Yazıyı okudukça okuyasım geliyor İşte budur Müslümanlığımızın esası ve böyle olmalıdır dedirtecek cinstenÜsttekileri kendimizde görüyorsak eğer işte budur diyebilirsiniz kendi kendinize

Su perisi size sonsuz katılıyorum Bu güzel paylaşım için de içimden gelerek tebrik ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-18-2008   #24
kezban

evet çok doğru sözlerinsanın içi devamlı iyiyse,insanlara gülücükler saçabiliyorsa,fesatlık yapmıyorsa bence en mükemmel müslüman odurpaylasım için saol su perisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-18-2008   #25
sudenaz

sonuna kada haklısınız su perisi bu konuda sonuna kadar arkanızdayım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com