![]() |
Kuçuk Çocuk |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() Kuçuk ÇocukBen… Yalnızlık filmini en güzel oynayan ben ![]() ![]() ![]() Eve gelen komşular iki de bir lâf dokundururlar ve ben susarım ![]() Çekingen biriyim ![]() Hayır, çekingenliğimden değil suskunluğum ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak burcuyum ![]() ![]() ![]() ![]() Ablam, “Annem sana böyle diye diye bu hale geldin sen ![]() ![]() ![]() Kabul etmiyorum ![]() Öyle olsa akşamları yalnızlık filminin repliğini ezberlerken, arada o cevap veremediğim konuşmalara tam yerinde sözler söyleyebilir miydim? Ayrıca cevap verince de, mutsuz oluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ablama kalsa, yapacak işim yok ![]() ![]() *** Düş… Öğrendiğime göre, her gece düş görenlerin ruh sağlığı iyiymiş ![]() Kendimi Rapunzel gibi hissediyorum ![]() Hani oldukça fakir bir çiftin yeni doğan kız evlâtlarını yaşlı bir cadıya vermek zorunda kalmaları ile başlayan hikâyedeki Rapunzel ![]() Cadı ile komşu olan çiftin erkeği, parasızlık ve annenin sürekli bu komşunun bahçesindeki marulları aşermesi sebebiyle bir gün cadının bahçesinden marul çalar; ancak ikinci kez çalarken yakalanır ![]() ![]() ![]() Masalın sonraki kısımlarında cadı Rapunzel’i kaçmaması için bir ormanın göbeğindeki yüksek ve merdivensiz bir kuleye kapatır ![]() ![]() Merdivenli sokağa bakıyor odamın penceresi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlar da beni her gece bu odaya kilitleyen cadılar ![]() Ara sıra müzik sesi geliyor yan apartmandan ![]() ![]() ![]() Anlatamıyorum kimseye; sadece aşk değildir insanı dertlendiren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama genç olunca, sadece aşkı dert görüyor bazı çocukluktan çıkamayan gençler ![]() “Zaman yürüyor” dediğimde tepemde duran bir çift göz bana bakıyor ![]() “Ölüm de öyle” diyor sessizce ![]() Ve ben her gece intihar etmişlere kefen biçiyorum, intihar etmelerine sebep olan parçalardan ![]() Ama hiçbir sorun bir kefen olacak kadar büyük değil ![]() Bu sebeple kefensiz kalıyor sorunları yüzünden intihar edenler ![]() Öğreniyorum… Sorun edilecek kadar büyük değilmiş, yaşadığım hiç ama hiçbir şey ![]()
![]() |
Cevap : Kuçuk Çocuk |
![]() |
![]() |
#2 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : Kuçuk Çocukanladım derdini sen aşık olmuşsun fazla kaptırma ipin ucunu bırakma :)) gizem
![]() |
Cevap : Kuçuk Çocuk |
![]() |
![]() |
#3 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Kuçuk Çocuk:P:P:P heheheeee karşılık lı olunca aşk bi başka oluyooo herkezin tadmsı lazım :P |
![]() |
![]() |
|