Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aracılık, aygün, yapmadım

Aygün: Aracılık Yapmadım

Eski 07-18-2008   #1
hayko26

Aygün: Aracılık Yapmadım

Ankara (AA)- Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, bugün günlük gazetelerin birinde yer alan ''Hükümetten askere mesaj götürmüş'' başlıklı haberle ilgili, ''Aracılık yapmadım, herhangi bir misyon da yüklenmedim'' dedi

Aygün yaptığı açıklamada, hükümet ile asker arasında mesaj getirip götürme gibi bir misyonu konumu gereği üstlenmediğini, üstlenmeyeceğini, aracılık dahil devletin üst kademesinde açık bilgi akışının herhangi bir noktasında olmadığını söyledi Soruşturma kapsamında bugüne kadar bir yorum yapmadığını belirten Aygün,
bundan sonra da yapmayacağını kaydetti

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com