Şu umut dedikleri.... |
|
|
#1 |
|
kutlubyr
|
Şu umut dedikleri.... Allah hiçbirimizin umudunu boşa çıkarmasın
![]() !!Arkadaş Savaşın en kanlı günlerinden biri Asker, en iyi arkadaşının az ileride kanlar içinde yere düştüğünü gördü![]() İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar Asker teğmene koştu ve:- Teğmenim Fırlayıparkadaşımı alıp gelebilir miyim? ![]() ![]() Delirdin mi? der gibi baktı teğmen ![]() ![]() ![]() - Gitmeye değer mi? Arkadaşın delik deşik olmuş Büyük olasılıklaölmüştür bile ![]() Kendi hayatini da tehlikeye atma sakın![]() ![]() Asker ısrar etti ve teğmen "Peki " dedi ![]() "Git o zaman![]() "İnanılması güç bir mucize Asker o korkunç ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı Onu sırtına aldı ve koşa koşadöndü Birlikte siperin içine yuvarlandılar Teğmen, kanlar içindeki askeri muayene etti![]() Sonra onu sipere taşınan arkadaşına döndü:- Sana değmez, hayatini tehlikeye atmana değmez,demiştim Bu zaten ölmüş![]() ![]() - Değdi teğmenim dedi asker![]() ![]() - Nasıl değdi? dedi teğmen Bu adam ölmüş görmüyor musun?![]() ![]() - Gene de değdi komutanım Çünkü yanınaulaştığımda henüz sağdı ![]() ![]() Onun son sözlerini duymak, dünyaya bedeldi benim icin ![]() ![]() Ve arkadaşının son sözlerini hıçkırarak tekrarladı: - Jim! ![]() Geleceğini biliyordum!![]() demişti arkadaşı![]() ![]() Geleceğini biliyordum![]() ![]() |
|
Cevap : Şu umut dedikleri.... |
|
|
#2 |
|
Equinox
|
Cevap : Şu umut dedikleri....:) bazen böyle oluyor dostum arkadaşım dediği insanın her ne olursa olsun arkasından koşacağına emin oluyor fakat insan hayatında malesef bir elin parmaklarını geçmiyor yinede umut her şartta umut ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
kutlubyr
|
Cevap : Şu umut dedikleri....Allah kendimize kuvvet versin ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#4 |
|
suskun
|
Cevap : Şu umut dedikleri....teşekkürler paylaşımınız için:)
|
|
#5 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Şu umut dedikleri....Şu Jım kısmını Mehmet yapsak daha güzel olur:))) |
|
|
|
#6 |
|
kutlubyr
|
Cevap : Şu umut dedikleri....:)) bana uyar :)) Hatta istersen Jimcik de yapabiliriz ![]()
|
|
|
|