Acemi Asker Soruları |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Acemi Asker Soruları- komutanım bir durum emredebilir miyim?
- tabii oğlum ne demek buyur, sen emret suriye' yi alalım ![]() - komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? - tabii oglum sen şöyle kenara geç, komando dansına başla ![]() - ama komtanım ![]() ![]() ![]() - bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma ![]() - emredersiniz komutanım ![]() -komutanım bir Sıkıntım var arzedebilir miyim -Söyle bakalım -bizim tuvaletler çok pis komutanım -öyle mi? tamam o zaman, asteğmenim bu arkadaş alaydaki tüm tuvaletleri temizlesin bugün ![]() ![]() ![]() - -komutanım yemeklere şap katılıyor mu? -koskoca türk ordusunun işi gücü yok sizin şeyinizle mi uğraşacak ![]() -komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem ![]() ?-paris güzeldir bu mevsimde ![]() !komtan: sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? a1: komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? komtan: türk askeri acıkmaz ! başka? a2: komtanım 10 dakka mola yetmiyo 15 yapsak?komtan: türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka başka?a3: komtanım benim eşofmanım yok! komtan: benim de yok sana soruyomuyum? başka?a4: komtanım yemeklerde şap varmış doğrumudur? komtan: arkadaşlar askeriyede herşey bilimseldir bilimselliğin dışına çıkan hiçbişey olmaz şap var mı bilmiyorum ama katmışlarsa birbirinizle duygusal ilişkiler kurmanızı engelliycek kadar koymuşlardır başka?a5: komtanım ekmekler sabaha bayatlıyo ![]() komtan: zamanında yemezseniz bayatlar tabi ![]() ![]() yeteer başka soru yok istirahat et!bölük: sool ! |
|
|
|