![]() |
10 Yıl Sonra Fişi Çekilecek |
![]() |
![]() |
#1 |
serserii
|
![]() 10 Yıl Sonra Fişi Çekilecek![]() 10 yıl sonra fişi çekilecek İtalya'da 16 yıldır tüpe bağlı yaşayan kızı için ötanazi isteyen babaya mahkemeden onay çıktı ![]() Dün Milano Temyiz Mahkemesi'nin aldığı kararda, 1992'de geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle bitkisel hayata giren ve su veya besini yapay yollardan vücuduna verilen Eluana Englaro'nun (37) fişinin çekilmesine izin verildiği kaydedildi ![]() Kızının fişinin çekilmesi için 10 yıldır yasal mücadele veren baba Beppino Englaro ise, "Hayatımın en değerli varlığına artık özgürlüğünü verebilirim" dedi ![]() ![]()
![]() |
Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi Çekilecek |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi ÇekilecekVay beee, ne acı bir durum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi Çekilecekallah korusun bizleri hasta olmak çok kötü bişi paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi Çekilecekevet ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..coe..
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi Çekilecekcok kötü ya :/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi Çekilecekallah sabır versin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi ÇekilecekAllah kolaylık versn :S ![]() ![]() ![]() tşklr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
edenbulur23
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi ÇekilecekÇok kötü yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi ÇekilecekAllah kimseye vermesin dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
efobedo
|
![]() Cevap : 10 Yıl Sonra Fişi ÇekilecekAllah korusun kızın haline üzülmeye vakit kalmamış yasal işlemlerle uğraşmış ![]() ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|