![]() |
Peltek..xD |
![]() |
![]() |
#1 |
_bushra_
|
![]() Peltek..xDBir gün bir kaç arkadaş toplanıp daga çıkmaya karar veriyorlar aralarından bir tanesi peltek, dağa çıkarken peltek arkadan sesleniyor çaça çaça çaça ![]() ![]() yavf yürü zirveye çıktığımızda söylersin ![]() biraz çıkıyorlar peltek hala çaça çaça çaça ![]() ![]() yavf bırak yürü biraz daha çıkıyorlar peltek hala çaça çaça çaça ![]() yavf uzattın hadi zirvede söylersin sabret biraz ![]() neyse uzun bir aradan sonra zirveye varıyorlar peltege dönüp' yavf sabahdan beri çaça çaça çaça,başımızın etini yedin söle ne diyosun söyle'' peltek ''çaça çaça çaçaçadırları aşaşaşağıda unuttuk'' ''yavf nie demiyosun nasıl olduda unuttuk çadırları''deyip bi telaşla aşağı dogru inmeye başlıyorlar peltek bu kez arkadan şaşa şaşa şaşa ![]() ![]() yavf bırak şaşayı çadırları alalım ondan sonra söylersin yürü peltek hala şaşa şaşa şaşa ![]() ![]() yavf bırak aşagıda söylersin peltek hala şaşa şaşa şaşa yavf hadi neyse aşağı inince yine dönmüşler pelteğe doğru ''ne oldu yine şaşaşaşaşa başımızın etini yedin neoldu gene " peltek''şaşa şaşa şaşaşaka yaptım" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Peltek..xD |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Peltek..xDhuhahahahahahaha koptum yhafff sprsn kopuqumm bnmm nerden buluosn böLe şLeri ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|