Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözlerım, kavgalı, yüreğimle

yüreğimle kavgalı gözlerım

Eski 07-09-2008   #1
fbligirl

yüreğimle kavgalı gözlerım

Uykum yok geceleri kovdum gelmesin artık ay ışığı ve yıldızlar var sasısızlığın içinde Mevsimlerin hangisi olursa olsun parlayan dolun ayı, hilal ayı, yarım ayı görünce uzaklar gelir aklıma Yanına serpelenmiş yıldızlar sayardım, çoban yıldızı, kutup yıldız, kuyruklu yıldız, derken birine bakardım buda benim yıldız derdim cocukuğum da, Her baktığımda orda durduğunu görürdüm çift camlı tahta pencere, duvarda ki saatli Maruf takvim
Odamla bütünleşirdim karlı fırtınalı bir geceden kalma güneşli beyaz bir dünya, üşümezdim kar içinde yumak, yumak koşturmadan, yüreğim sıcaktı, hayata bedenim sıcaktı, yaşama aklım acıktı her şeye Gülerdim hep yaşamı umursamadığım günlerde Sonra ilkbahar olurdu çiçekler tomurcuklarından fırlar çıkardı dünyaya meydan okurcasına Sıralanırlardı hep yan yana uçsuz Bucaksız yemyeşil dünyamızda, uğur böcekalerı Renge renk kelebekler gelirdi yanlarına, yemyeşil yer yüzüğle berrak gökyüzü arasında sevgi kol kola gezedı her yerde Bülbülün gülü bulduğu anlar olurdu, geceler olurdu bakardım benim yıldız yine orada severdim sevınrdım Hele ağustos ayının en sıcağında hiç gitmezdi hep ordaydı benim yıldızım mutlu gecelerimde
Olsun erişilemez olsun ama orda olsun isterdim Guz günlerinde yağmur yağardı bulutlu bol gurultulu günlerden sonra yine geleceğini bilirdim, berrak gök yüzüğle birlikte olsun bir kaç gün göremesem de sonunda yine bulurdum onu, benim yıldızımla gözlerim kavuşurdu Aralarında kurdukları Sıçak dostluklar vardı, erişilmezliğini umursamazdı sarı sıçağindaki ışığını severdi benim gözlerim, onun varlıği okşardı gözlerimi
Sonra bir gün kayboldu ,sesiz, umarsız ,vedasızca, ela gözlerimin hayranımsı bakişındanmı, diksindi , korktumu kendinden , ona olan sevgimin anlamsızlığından mı korktu
Gözlerimin bakışından mı kaygılandı, sevemedi mi sevdi mi bilemedim suskun suskun yok yoldu yıldızım…
Yüreğimle kavgalı gözlerim, sevmesini örğetmedın diyeYK

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : yüreğimle kavgalı gözlerım

Eski 07-10-2008   #2
b@ron

Cevap : yüreğimle kavgalı gözlerım

Ay ışıgı topladı gözlerim

Issız gecede,
kilitlenip kaldı bakan gözler,
kuruyor yüreğimi sularken,
hayaline dalıp,
başka günler bu gün,
Güneş,rüzgar,sen başka,
mısralarım vardı dilimin ucunda,
sende gözlerimi unuttum,
en derin tebessüm gözlerinde,
yakabozlar var uzaklarda,
birde yalnızlık hisleri,
sıcacık acılardayım,
senden uzak
beynim yüregimle kavgalı,
kadeh tutan eller hırçın,
dudaklarımın iştahlığı nerede,
düşen bedenim yorgun,
sesin yankılanıyor ıraklarda,
serçe telaşında,
kat kat artan acılarım,
saçlarında dizlerine özlem,
hayalinde kaldığım kaç ya felek,
yosun denizinde kıskançlar,
hıçkırıklı ağlayış kelimelerinde,
göz yaşlarımla sevişirken,
kaç kere rüyalarımda,
seni gözlerinde ay ışığı topladım

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com