|
|
#556 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Şansı doğuran etmenlere inanan biriyim diyelim Tatlılıktan, tatlı olmaktan veya tatlı konuşmaktan hoşlanan biriyiz? |
|
|
|
#557 |
|
bluemoonlight
|
:) haklısın evet :) Değer verdiğimiS şeyleri kaybetmekten korkan biriyiS ve kaybetmemek için elimiSden geleni yapan biriyiS ![]() ![]() _?
|
|
|
|
#558 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Korku, pek yok Ama kaybetmemek için elimden geleni yaparım çünkü o kadar kolay kazanamam değer verdiğim bir insanı İnsan ilişkilerine önem veren ve insanlarla sohbet ederek onları neşelendirmekten hoşlanan biriyiz? |
|
|
|
#560 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ah, tabii Saygı, sevgiyi de getirir Hiç olmazsa çatışmayı önler Paparazzi'lerden hoşlanmayan biriyiz? |
|
|
|
#561 |
|
bluemoonlight
|
heheee :) evet Kızıyorum hatta Eleştirilmekten korkmayan,kızmayan biriiiz ![]()
|
|
|
|
#562 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Hayır, kesinlikle Aslında hemen herşeye açığımdır Tahammülsüzlük belirtileri gösterdiğim tek konu hainliktir Neyse![]() ![]() Şairane duygularımızı imzalarımızda dile getirmekten korkmayan biriyiz? |
|
|
|
#563 |
|
bluemoonlight
|
evet bildin :) (bu arada şarkı sözü imzamgrinmnnn ama şiirerimde var asla dile getirmekten korkmam,en iyi şekilde ifade ediyorum şiirlerimle kendimi) şiir okumaktan hoşlanıyoruS__? |
|
|
|
#564 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Evet, ama güzel noktalara değindiği sürece Yoksa oturup şiir şeklinde bir destan okuyamam :)Kitap okumayı cidden seviyor muyuz? |
|
|
|
#568 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Cevap gecikti, çünkü ufak bir gülme krizine yakalanmış bulunuyorum Lise iki grinmnnnBen bugünlük ayrılıyorum, uzun günler hoş geceler desem ne deriz? |
|
|
|
#570 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Yetişmem gereken bir yer olduğunu hatırladım da grinmnnn "İyi biri" dediğiniz bir insana sevginizi belli eder misiniz? (Uzun günler ve hoş geceler öyleyse millet, ve özellikle bluemoonlight, güzel sohbetlerin için) |
|
|
|