|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çiçekleribasörtülü, kardeslerime, muhtesem, sevdamın, yitik, örtülü |
![]() |
Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem..Öfkemin asırlardır kapanmayan yarasına Kurşun sıkıyorlar yine Şüheda Ülkemde örtülerim çekiliyor başımdan Başörtülerle boğuluyorum her gece İlmik ilmik boğazıma düğümleniyor hıçkırığım Haykırmak istesem de sesim çıkmıyor Ceylanlarım bu yüzden boğazlanıyor Hafakanlar ortasında kaldım Biçareyim Şüheda Bugün yine zulüm yağıyor Akan gözyaşımın üstüne Birileri başörtümü istiyor Şüheda Diyet olsun diye Hayber’e Birileri ölüm istiyor Şüheda Yitik sevdamı yok etmek için Darağaçlarında Bak bir Zeyneb çıkmış Şüheda “onurumdur çiğnetmem” diyor Birilerinin dili dışarıda Kahpece saldırıyor Bir Sümeyye çıkıyor Her fırsatta karşılarına Ve direnişin sancağı Başörtümüz oluyor -Dalgalandıranlara selam olsun- Öfkemin yarasına intikamlar yağıyor Şüheda Beyazıd meydanında yakılan İsyan ateşi bile içimi ısıtmıyor Buz kesildim utancımdan Şüheda Kanter içinde kaldım titriyorum Öfkelerin ayazında Bak bir Aişe çıkıyor Şüheda “Şerefimdir çiğnetmem” diyor Birileri hayasızca Peruk teklif ediyor Bir Zehra direnişe çıkıyor Kahpe teklifin karşısına Ve direnişin sancağı Başörtümüz oluyor -Koruyanlara selam olsun- Beynimin dehlizlerine Bakışların düştü yine Şüheda Gelmek istesem tel örgüler bırakmıyor Uykularım bölünüyor bin berzah ötesinde Keşke diyorum keşke… Ama yok, yok işte Arasatta kalmış gibiyim Şüheda Biçareyim Şüheda İntizarın düşüyor gönlümün vuslatlarına Kelepçeli ellerimi semaya kaldırarak Yitik sevdamın örtülü çiçeklerine Adıyorum dualarımı -Selam olsun sizlere selam olsun- (aLıntıdır)
![]() |
Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem..Çok anlamlı bi şiir paylaşım için sağol gülgüzeli
![]() |
Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem.. |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem..evet gözyasıya katılıyorum çok anlamlı bir şiir olmuş ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem..emeğine sağkıl tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem..İlginiz için teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem..Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne, Billahi Acırım tükrüğe tükürsem yüzüne ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() Teşekkürler konu için ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem..bir düşman askeri bir anamızın başörtüsünü çekip başından aldığı için değilmidir ki!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TarİHini bİLMEyeN biR MillET yIkıLMAya MAHKUMDUR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yitik Sevdamın Örtülü Çiçekleri..[Basörtülü Kardeslerime].. Muhtesem..İlginiz için ben teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
|