![]() |
Yaşlı İnsanların Sorunları(Yaş Sorusu) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Yaşlı İnsanların Sorunları(Yaş Sorusu)Ali, Veli, Mehmet birer yıl yaş farkları olan 3 kardeştir ![]() Ali en büyük Veli ortanca Mehmet en küçük ![]() Ali'nin yaşının karesinden Alinin ve Velinin yaşını çıkardığımızda elde ettiğimiz sayıyla Velinin yaşının karesinden Velinin ve Mehmetin yaşını çıkardığımızda elde ettiğimiz sayıların toplamı 2813 ise, Ali, Veli ve Mehmet kaç yaşlarındadır? Mehmet : x veli : x+1 ali : x+2 ilk kısım ikinci kısım (x+2)(x+2)-(x+1)-x + (x+1)(x+1)-(x+1)-x = 2813 işlemler sonucunda ise; x(x+1)=1406 buradan x=37 Mehmet 37 yaşında Veli 38 yaşında ve Ali de 39 yaşındadır :))) çok zekiyseniz cevabı görürsünüz :)) ![]() ![]()
![]() |
Cevap : yaşlı insanların sorunları(yaş sorusu) |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : yaşlı insanların sorunları(yaş sorusu)Mehmet : x veli : x+1 ali : x+2 ilk kısım ikinci kısım (x+2)(x+2)-(x+1)-x + (x+1)(x+1)-(x+1)-x = 2813 işlemler sonucunda ise; x(x+1)=1406 buradan x=37 Mehmet 37 yaşında Veli 38 yaşında ve Ali de 39 yaşındadır :D:D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yaşlı İnsanların Sorunları(Yaş Sorusu) |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Yaşlı İnsanların Sorunları(Yaş Sorusu)Dejavu2009 coşmuşsun yahu tebrikler:)) Kıskandım valla:Pp |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Yaşlı İnsanların Sorunları(Yaş Sorusu) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : yaşlı insanların sorunları(yaş sorusu)Alıntı:
![]() ![]() ![]() beyaz yazıyı gördün mü? :)))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Yaşlı İnsanların Sorunları(Yaş Sorusu)Alemsin yaa cevabı da yazmış ben hiç fark etmemiştim ama zaten kolay bir soruydu:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pesimistt
|
![]() Cevap : yaşlı insanların sorunları(yaş sorusu) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Yaşlı İnsanların Sorunları(Yaş Sorusu)cvbıda yazmış biz ne bilelim senin bize oyu oynuyağını hıh:)hem kolaydı zaten bende çözerdim bunu:) |
![]() |
![]() |
|