|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antivirüs, hangisidir, iyi, programı, sizce |
![]() |
Sizce en iyi AntiVirüs programı hangisidir? |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Sizce en iyi AntiVirüs programı hangisidir?Kullandığınız antivirüs programı hakkında yorumlarınızı ve nedenlerini yazarsanız diğer forum üyelerimiz için iyi bir referans olacaktır
![]() |
Cevap : Sizce en iyi AntiVirüs programı hangisidir? |
![]() |
![]() |
#2 |
jasmine
|
![]() Cevap : Sizce en iyi AntiVirüs programı hangisidir?Bütün antivirüs yazılımları eşit olarak geliştirilmemiştir ![]() ![]() ESET’in antivirüsü ve güvenlik çözümleri en yüksek hızda uygulamaları çalıştırırken, oyun oynarken ve webde sörf yaparken daha az sistem kaynağı kullanır ![]() Kusursuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
jasmine
|
![]() Cevap : Sizce en iyi AntiVirüs programı hangisidir?![]() NOD 32 2 ![]() Arkadaslar piyasada bir sürü anti virus programi var ![]() *Sistemi yormadan tarama yapiyor, *Kaspersky gibi koruma yapacagim derken herseye atlayip engellemeye kalkmiyor,yavaslatmiyor ![]() *Norton Gibi pc nizi yavaslatmiyor ![]() *Tamamen Türkçe *Sistem kaynagi tuketmiyor,otomatik guncelleme yapiyor ![]() ![]() ![]() icinde ömür boyu kullanmanizi saglayan yama da mecvut,yuklemesi cok kolay ![]() Memnuniyet garantili ![]() ![]() ben bu antivürüsü kullanıyorum ve çok memnunum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Sizce en iyi AntiVirüs programı hangisidir?evet bende nod32 yi tavsiye ediyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sizce en iyi AntiVirüs programı hangisidir?kesinlikle nod32 diorm :D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ışıl27
|
![]() Cevap : Sizce en iyi AntiVirüs programı hangisidir?avast ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|