İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın) |
07-03-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)DİKKAT! Turkiye'de tetra pack larda yani karton kutularda satilan icecekleri kutuyu kesip icine bakmadan icmeyin Arkadaşlar resimlerdeki yaratık DİMES Meyve suyunun içinden çıktı ve yetkililerle temasa geçtim ve aldığım sonuç şu Çok doğaldır panik yapmayın bu küftür dendi… Meyve suyundaki küfü görsün diye herkese göstermek istedim… aLıntıdır
07-03-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)İnşallah karalama değildir ben saten dimes içmem dermişim : (
07-03-2008 | #3 |
rock_alltime
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)Çok ilginç ya:S Tşkler uyarınız için! |
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın) |
07-03-2008 | #4 |
jasmine
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)paylaşımın için tşkler
07-03-2008 | #5 |
kezban
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)aman yaazaten meyveyi kestilkten 15 dk sonra vitamini falan kalmıyor diye fazla meyvesuyu içmam bendışardan içtiğim içecekler maden suyu,su,soda,ayrangerisine yüz çevirdim paylaşım için çççoooooookkkk teşekkürlerablamlara gösterdimhepsinin midesi bulandıben anlatırken abartıyorum sanıyorlardıbir daha meyvesuyu alacaklarını pek sanmıyorumhele dimes'i hiç almaslar herhalde:D:D:D
07-03-2008 | #6 |
gothicc_girll26
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)ıııyyykkk böööö bööarkh irenç yha ne buu böle ıyy:S tşklr(=
07-04-2008 | #7 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)paylaşm için tşkler allah'tn hiç meyve suyu içmem taze sıkılmş olck :) |
07-04-2008 | #8 |
gülgüzeli
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)İlgiiz için ben teşekkür ederim Ne yalan söyleyim ben meyve suyu ve soda içiyordum fakat artık sadece soda ya kaldım:) |
07-04-2008 | #9 |
Gözyaşı
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)meyva suyu içiyorsan içim ürünlerini kullan gülgüzeli dimes galiba çürük meyvalardan yapıyor |
07-04-2008 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)Galiba gözyaşı Teşekkürler tavsiye için |
07-05-2008 | #11 |
ERen
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)kimse yanlış anlamasın ama dimes i karalama kampanyası olabilir |
07-06-2008 | #12 |
gülgüzeli
|
Cevap : İnanılır Gibi Değil (Mutlaka Bakın)Sevgili ERen bunda yanlış anlaşılacak bişey yok belkide öyledir bilemicem İlgin için teşekkürler |
|