![]() |
Bu Alemde Kral Onlar ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Reelking
|
![]() Bu Alemde Kral Onlar !'' Tribüne gidiyorum onlar bağırıyor Herkes susuyor onlar bağırıyor statta 'çıt' çıkmıyor bazen ama onlar yine bağırıyor Herkes onlara karşı onlar küsmüyor Herkes onların arkasından kuyu kazıyor ama onlar 81 ilde Deplasmana gidiyorum onlar yine ordalar Ankara'da , denizli'de , antep'te Trabzon'a gidiyorum 18 saat otobüsle , maçın 15nci dakikasında haksızca atılıyorlar Taşlanıyorlar ve maçı izliyemeden geri dönüyorlar 18 saati ama bu sefer camsız bir otobüsle Schalke maçı için Almanya'dayım , PSV maçı için hollandadayım , Sparta maçı için prag'da ![]() Onlar yine orada gurbetçilere tezahürat öğretiyorlar , şarkıları kağıtlara yazıp dağıtıyorlar Her maça giderim Kadıköy'de ![]() bağırtırmaya çalışıyorlar ![]() ıslıklayıp , protesto etmiyor ![]() Futbol maçı , basket maçı , voleybol maçı en çok onlar var ![]() diper grupların sesi çıkmıyor ![]() birlikte daha bir gür çıkıyor 6-7 yıldır onlar bizi koruyor destekliyor her an Fenerbahçe'nin arkasında duruyor ![]() Bu sefer sıra büyük Fenerbahçe taraftarında Tezahüratlara katılalım , Fenerium susmasın , 1907 ıslıklamasın , Maraton onların gelmesiyle ayağa kalksın , Telsim onlara uymaya çalışsın ![]() Bir kerede Fenerbahçe taraftarı onların arkasında olsunlar çünkü GENÇFENERBAHÇELİLER bunu çoktan hak etti ![]() ![]() ![]()
|