Amasya Resim Galerisi!... |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Amasya Resim Galerisi!...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ |
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!... |
|
|
#4 |
|
su perisi
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...Suskun Eline sağlık, Amasyayı tekrar gezmiş gibi oldum ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
jasmine
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...eline sağlık canım benim amasya'yı hiç görmedim ama geceleri çok güzel ışıklandırmaları ve doğal güzeli ile insanı büyülüyor ![]() ![]()
|
|
#6 |
|
suskun
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...DeğerLi vaktinizi ayırıp baktığınız için ben teşekkür ederim her ikinizede ![]() ![]() jasmin edebiyat denemesi yapmışız yineD::D |
|
|
|
#7 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...Emeğine sağlık
|
|
#8 |
|
jasmine
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...evet bilmiyormusun canım ben edebiyatçıyım :D |
|
|
|
#9 |
|
sıradışı
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...küçük ve tatlı güzel biyermiş gerçekten yaşanası yer![]() teşekkürler suskun |
|
|
|
#10 |
|
Sympathetic_
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...çok güzel bir şehirmiş emeğine sağlık suskun paylaşım için teşekürler |
|
|
|
#11 |
|
kezban
|
Cevap : Amasya Resim Galerisi!...evet amasyanın güzelliğini biliyordum ama özellikle resımlerdede cıkan dere(ismini bilmiyorum)çok hoşmuş inş gezmek nasip olur
|
|