Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüktün, turkcell

Turkcell Hani En Büyüktün ?

Eski 07-02-2008   #1
punisher

Turkcell Hani En Büyüktün ?

Turkcell abonesi Hazır Kart kullanıcılarının faydalanabildigi, gün içinde her yöne gönderilen ilk 5 mesajdan sonra, tüm Turkcell'lilerle mesajlasma gün boyu bedava kampanyası kandile takıldı

Turkcell, 15 Ocak – 15 Eylül 2008 tarihleri arasında, geçerli olan kampanyanın, 3 Temmuz 2008 tarihinde geçerli olmayacagını, hazır kart sahibi abonelerine kısa mesajla duyurdu

Turkcell abonelerine su mesajı geçti; "5 SMS'ten sonra bedava kampanyası , kandilde olusan mesajlasma talebi yogunlugundan, SMS gönderim kalitesinin düsmemesi için, 03 Temmuz'da 1700'a kadar geçerlidir"

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Turkcell Hani En Büyüktün ?

Eski 07-03-2008   #2
Reelking

bu operatörler işini biliyor yyaa

bu arada imzan güzelmiş kardeş:D

Rebell was here
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-03-2008   #3
meLankoLik_asaLet

yha harby biti sms hakkı ama büyük kayıp olck turkcell adına çoğu kişi diğe paretörlere geçti hemde ilk gnden paylaşm iiçin saol bu arada bana öle bi msj gelmedi turkcelden iiki önceden burdan okumştm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2008   #4
punisher

Alıntı:
Reelking tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu operatörler işini biliyor yyaa

bu arada imzan güzelmiş kardeş:D
eyvallah kardes saol

esmer_yar zaten çogu kisi turkcelli bırakmaya basladı bile su ana kadar 300000 kisi kaybetti turkcell hatta ben bile bir hattımı kapattırıyodum kapattırmamam için ellerinden geleni yaptılar 1 yıl her ay 50 dk bedavam var:) artı 60 dk önceden kalan artı numara degistim para istemediler artı yeni sim aldım para istemediler artı ekopaket üyeliğinden kalma 30 ytl fatura borcumu sildirler yani bu kadar tekliften sonra e dedim ayıp olmasın bari kalsın :P

katkılarınız için tesekkürler arkadaslar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com