Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
armağanımdır

Sana Armağanımdır

Eski 07-04-2008   #1
sudamlası38
icon110

Sana Armağanımdır

Böyle gitmek yakışmadı sanaSen böyle gitmezdin belkide ben böyle düşünmedimBir mucizeydi seni buluşumVE öyle de devam ettiSonunda üzüleceğimi bile bile sevdim seniBildim ve buldum Sonra bütün varlığımla koştum sana sen bir adım bile atmıyordunben sadece sevgine kaçıyordum alabildiğine, hem de senden kaçarkenAnladım artık ne kadar uzaklaşırsam o kadar yaklaşıyorum sana
Varlığın bir hayaldi hep, her uzandığım da kayboluyordunSeninle ilgili düşlerim bile yokDüşüncelerime gelemiyorsunHep orada uzakta fakat içimde öylece duruyorsunÇünkü ne sevmeme izin verdin ne de unutmamaAdın gizli saklı yüreğim de ellerimi uzattığm boşlukta öylece duruyorsunTıpkı bir yıldız gibi bakarken karanlığa, ansızın kayıveren bir yıldız gibi, bir anda gittinUzaktın hep ve bu uzaklıktı seni hasret kılan beni ise hicranın kölesi
Sevmek anlamını buldu seninle, özlemek gerçek benliğini ’seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli’ der ya şarkı inanmazdım buna şimdi tüm gerçekliğiyle terennüm ediyor ruhum bu bana acı verse deTeşekkür ederim sana, uzaktan sevmeyi bu kadar güzel kıldığın için ve içimde büyüyen bu uslanmaz acı içinVE ben aslında seninle acı çekmeden sevmeyi öğrendimİnanılır gibi deyil belki ama karşılık almadan beklemeden tertemiz bir sevgiyle ve saadece bir anlık gördüm diye titreyen ellerimle seviyorumVE şunu anladım ki; DE hali, DEN hali, vs gelmiş geçmiş hayatımdan Acıysa çekilmiş imtihansa vermişim aşka benim yaşadığım aşkın yalın hali şimdiSevmek bu işte şeffaf ve bembeyaz, hiç kirletmeden sonsuza taşıdığım mukaddes bir emanet yüreğimdeBu güzel sevgi armağan olsun sana EY SEVGİLİ! aşk ın yalın hali sana armağanımdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sana Armağanımdır

Eski 07-04-2008   #2
su perisi

Canım ellerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2008   #3
gülgüzeli

Sevmek bu işte şeffaf ve bembeyaz, hiç kirletmeden sonsuza taşıdığım mukaddes bir emanet yüreğimde

Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler canım

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com