Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan.. |
|
|
#31 |
|
efobedo
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..çılgınların çılgını Gothicc_girll26 senii
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#32 |
|
kezban
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..bilmemki efobedo kelimesini nerde kullansak =)
|
|
#33 |
|
pesimistt
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..kezban'ın da bi qözLeri war maş aLLah nazarLrdan sakLasn (:
|
|
#34 |
|
Reelking
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..pesimist sen son zamanlarda çok kötümser oldun :D
|
|
#35 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..aaaa o giden reelking diilmi yaa:D:P
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#36 |
|
Reelking
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..senin nick zaten cümle kadar :D gothic-girl26 yinemi karnenede 5 kırık var :D |
|
|
|
#37 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..tabiki hyrrr:D bnm karnemde 3 bilenem yok hepsi 4 ve 5 :D reelking kötü cümle kullandı:P |
|
|
|
#38 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..gothicc_girll26 daha dün ağlıyordu ![]() bugün mutluluğundan yanına gelinmiyor![]() ![]() ![]() (ııı şey biraz değişik oldu yani biraz abarttımmı??neyse gothicc_girl kusura bakma başka bişi bulamadımm ![]() )
|
|
#39 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..önmsz cnmm şimdi sn bna baq nası saçmalıcammm ![]() xPcnm bakkala gitmk isterken birini görmek istedi ve bu inci_tanesiydi ![]() ![]() (=
|
|
|
|
#40 |
|
kakao
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..aradım taradım en sonunda buldum gothicc_girll26 burdaymış |
|
|
|
#41 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..annem kakaolu kek yapmş ![]()
|
|
|
|
#42 |
|
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..seni seviyorum esmer yarim=) aman olmadı napıyım=) |
|
|
|
#43 |
|
!!juninho!!
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..forumun müdürlerinden sudenaz pek neşeli |
|
|
|
#44 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..okulumuz öğrencilerin 16903 numaralı öğrenci !!juninho!! okuldan kaçmştr !! =) |
|
|
|
#45 |
|
cansel
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..7558 numaralı esmer yar bugün akşam saat 9 00 sularında yeni müdürlüğünü görkemli bir partiyle kutlayacak
|