![]() |
Metallica - My Friend Of Misery- Çeviri |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Metallica - My Friend Of Misery- ÇeviriMetallica - My Friend Of Misery Orada duruyorum yalnızca çığlıklar atarak Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni Yalnızca duymak istediklerini duyuyor Ve yalnızcaduymuş olduklarını biliyorsun Sen,sen boğazına dek trajediye gömülmüşşün Dünyayı kurtarmak niyetindesin Izdırap Dünyanın yükünü sırtlamakta Israr ediyorsun Izdırap Yaşam gördüklerinden çok daha fazlasını içeriyor Dert ortağım benim Orada hala duruyordun çığlıklar atarak Kimse aldırmıyordu bu söylediklerine Dostum sesin kaybolmadan önce Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir Bu gördüğün her şeyde bir terslik var Sen, sen hepsini yükleneceksin Anımsa, ızdırap hep ortak arar Izdırap Dünyanın yükünü sırtlamakta Israr ediyorsun Izdırap Yaşam gördüklerinden çok daha fazlasını içeriyor Dert ortağım benim Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak Dert ortagım benim
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|