Metallica - Escape- Çeviri |
07-03-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Metallica - Escape- ÇeviriMetallica - Escape Acı hissetmiyorum, ama yaşamım kolay değil Biliyorum kien iyi dostum kendimim Kimsenin beni düzündüğü yok,ama çok daha güçlüyüm onlardan Sonuna dek savaşacağım Kurtulmak için sahte dünyadan Zarar görmemiş kaderim Bitimsiz çemberde kısılı kalamam Budalalık halkasında Dışardayım kendim için, özgür olmk için Zihnimle birim, onlar farkına varmasa da İhtiyacım yok onların söylediklerine Yaşam benim içindir, kendi tarzımda yaşamak için Zihnime tecavüz edip duygularımı yok ediyorsunuz Ne yapacağımı söylemeyin bana Şimdi aldırmıyorum, çünkü kendimin tarafındayım Ve okuyabiliyorum içinizi O sözde standartlarınızla dolduruyorsunuz beynimi Kim söyleyebilir haklı olmadığımı O sıradan adetlerinizden kurtulup Görüyorum daha ötesini Dışardayım kendim için, özgür olmk için Zihnimle birim, onlar farkına varmasa da İhtiyacım yok onların söylediklerine Yaşam benim içindir, kendi tarzımda yaşamak için Onları görüyorum indirmeye çalışıyorlar çekici Hiçbir lanet olası zinir toprağa bağlayamaz beni Yaşam benim içindir, kendi tarzımda yaşamak için