|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
her aşk biter geriye kalan yaşananlardır |
![]() |
Her Aşk Biter, Geriye Kalan Yaşananlardır"... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Her Aşk Biter, Geriye Kalan Yaşananlardır"...Her aşk biter, geriye kalan yaşananlardır" ![]() ![]() ![]() Aşk bendim, yürek bendeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın aşık’a ait olduğunu öğrettin bana sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakıp gidebildin ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunu bu kadar dayanılmaz kılan nedir? Sen hep yanımda mıydın sanki benim bunca yıllık hayatımda? İçimdeki yangının neden sönmek bilmiyor, yokluğunun yangını, kalbimi yakmış kavurmuş ve daha doymamış azgın bir canavar gibi bütün vücuduma saldırıyor… öyle yanıyor ki tenim, alev alacağım diye korkuyorum ![]() ![]() ![]() Çıkmak istiyorum dışarıya, sokaklara atasım geliyor kendimi ![]() ![]() ![]() Ama ne oluyor hayret… ![]() ![]() Alıp kendini gittiğinden beri, sana olan nefretim, hasretinle sürekli savaş halinde… hangisi kazanacak bilmiyorum ama bir ben kan kaybediyorum… ![]() ![]() ![]() Gel desem gelecek misin sanki… ![]() ![]() Hiçbir umudum yok… ![]() ![]() ![]() ![]() Artık sensizliği umursamıyor muyum nedir? Geceleri hala aklıma geliyorsun ama ne hayallerimde nede rüyalarım da istemiyorum artık seni… Seni hatırlatan her anı, her şarkı, beraber gidilen her köşe başı bana boş ve manasız geliyor… ![]() Ara sıra senden haberler geliyor, gözlerime bakarak anlatıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni birisiyim artık ben… hiç bir şey acıtmıyor canımı… Seninle birlikte duygularım da gitti benim ![]() Bunun için mi girdin hayatıma… ![]() Umarım başarının zaferini yudum yudum içiyorsundur… Umarım aldığın yüreğimi tepe tepe kullanıyorsundur… nasıl olsa o hep senindi… Yarattığın yeni ben’in artık ne sana ne bir yüreğe ihtiyacı var… ![]() Tebrik ederim…
![]() |
Cevap : Her Aşk Biter, Geriye Kalan Yaşananlardır"... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Her Aşk Biter, Geriye Kalan Yaşananlardır"...tşkler emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Her Aşk Biter, Geriye Kalan Yaşananlardır"... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Her Aşk Biter, Geriye Kalan Yaşananlardır"...Seninde okuyan gözlerine sağlık canım |
![]() |
![]() |
|