Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, ççıktı, milli, pardus, ürün

Milli Ürün Pardus 2008 çÇıktı...

Eski 07-02-2008   #1
su perisi

Milli Ürün Pardus 2008 çÇıktı...

Ulusal işletim sistemi Pardus, kendini yeniledi ve Windows ile savaşmaya hazır Ücretsiz, hızlı ve kolay kullanım vaad eden Pardus 2008 sistemi kullanıcıların hizmetine sürüldü
Yurtdışında geliştirilen işletim sistemlerinin dikkatini çekmeyi başaran, Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ve Tübitak tarafından desteklenen Pardus, uzunca bir süreden sonra kendini yeniledi ve son hali ile indirilmeye hazır

Tamamen özgür bir yazılım olan Pardus, ücretsiz olarak isteyen herkese dağıtılıyor Linux dünyasına adım atmak isteyenler, bu işletim sistemi ile başlangıcı gerçekleştirebilirler

Windows'tan Pardus'a Geçiş Pardus 2008'de gelen Göç Aracı sayesinde Windows'tan Pardus'a taşınmak oldukça kolay Bunun yanı sıra, Windows'ta da olan sistem geri yükleme özelliği, artık Pardus'ta da var

Sisteminiz çökse bile, o tarihten önce çalışan en iyi ayarlara geri dönüş yapabiliyorsunuz

İnternete Yük Olmayacak

Bir diğer yenilik de güncellemelerde Yüklü olan bir paketin yeni sürümü çıktığında, paketin tamamı yerine sadece değişiklikleri indirebileceksiniz

Bu yenilik, internet bağlantınıza yük getirmeyecek

Pardus 2008'de yüklü olan Firefox ve OpenOffice gibi önemli yazılımların en güncel sürümleri de hazır Böylece temel bilgisayar uygulamalarını, Pardus 2008 ile kolayca gerçekleştirebileceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Milli Ürün Pardus 2008 çÇıktı...

Eski 07-02-2008   #2
sudenaz

tşkler ama bu konunun aynısını didem açmamışmıydı?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2008   #3
suskun

Haber için tşekeüürler su persim:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-03-2008   #4
alper1482

TeşekkürlerKeşke bi link verseydin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com