![]() |
[ßeni Seven ßir Kadın Var Deme Artık] |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
[ßeni Seven ßir Kadın Var Deme Artık]Artık bir seLam verişin dünyaLar değiL benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ama ben geLdik sayıyoruM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NedensiZ !! SebepsiZ !! HabersiZ !! Bitti ![]() ![]() ![]() Sen BiLe FarketmediN !!!!! Hani birşeyLer isterdim ya ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SeN biLe FarKeTmediN !!! Şimdi o karanLıkLarda buLduLar beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi SuS ! Hep konuşmanı isterdim yaa ! Artık tam tersini istiyorum ! SuS !!! Çünkü o öLüme terk ettiğin yerde gururum tekrar bana döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi git kendin gibi birini buL ![]() ![]() ![]() İçinde merhamet oLsada vurdumduymaz gözüken birini ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi git !!! Beni düşünme bundan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YıLLarca boşuna sevdiğim insaN ![]() ![]() ![]() SeN !!! Daha önce hiç duydun mu biLmem ama iLkte oLsa benden duy ![]() ![]() ![]() eLveda !!! => Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık ![]() ![]() ![]() alıntı
|