![]() |
Yalanmış Senin Sevdan... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yalanmış Senin Sevdan...Sana bu mektubu çok uzaklardan yazıyorum, öyle say ![]() ![]() Farzetki meçhullerdeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni o gözlerime ilk baktığın günden beri sevdim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin acımasızca terkettin bir başıma bıraktın beni kurtlar sofrasında ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin hiç gitmeyeceğim demiştin oysa, ne zaman beni düşünsen seninle olduğumu göreceksin demiştin ![]() ![]() ![]() Uyudum uyandım seni buladım, acıktığım sofralardan aç kalktım seni bulamadım, bizi düşün derdin hep ikimizi, düşündüm hatıraları seni bulamadım ![]() ![]() Bana bizi çekemeyenlere güldürdün şimdi ![]() ![]() Seni düşünmekten kendimi kaybettim ben ![]() ![]() Sensiz seni yaşarken kendimi öldürdüm ![]() ![]() Nasıl vazgeçebilirim ki söylesene ![]() ![]() Nasıl geçebilirim gözlerinden ![]() ![]() Ama biliyorum yalan herşey sende, aşkında yalan ve bende yalan oldum sayende ![]() ![]() ![]() ![]() Olurya birgün geri dönersin gittiğin yerden beni sorma kimseye farzetki sensiz öldüm buralarda ![]() ![]() AMa yalanmış senin sevgin Nasıl inandım bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Yalanmış Senin Sevdan... |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yalanmış Senin Sevdan...AMa yalanmış senin sevgin Nasıl inandım bilmiyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşklr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yalanmış Senin Sevdan...Okuyan gözlerine sağlık canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Yalanmış Senin Sevdan...Ayrılıklar uyandırmalı kör yüreğimi, Cehennem yangınlarından ölmeden çıktıysa yüreğim, artık benim olmalıyım benim, yeter yüreğimi bir çift gözün ateşine rehin verdiğim, Ateş artığı değildir karşılığımız! ![]() ![]() ![]() diyor sahrud Seydune nefesimi adlı parçasın dabu acı yazıya acı bir parça gider şimdi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yalanmış Senin Sevdan...Teşekkürler VANDETTA |
![]() |
![]() |
|