![]() |
Dayanamıyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Dayanamıyorum...Ne yaptım ben sana da,bırakıp gitin beni? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçim acıyor ![]() ![]() ![]() Senin yokluğundan sonra yaşanmaz oldu bu şehirde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de bu içimi acıtıyor ![]() ![]() ![]() Sen varken sana erişemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin hayatın sana yetmedi,benim hayatımıda alıp gittin ![]() ![]() ![]() Neden sevgili,neden? Bu kdr acıya nasıl dayansın bu yürek? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk dediğin sakız mı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim yüreğimde o sakızdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki gün olur gelirsin,geri dönersin de çıkarmaya çalışırsın beni "hangi kaldırımın" arasındaysam! ![]() ![]() ![]() Ararsın,ararsın,ararsın ve ararsın ![]() ![]() ![]() Kim bilir belki günlerce, aylarca, yıllarca yaparsın bunu ve inan bulmazsın artık ne kaldırımlarda ne de senin inandığın aşkta ![]() ![]() ![]() Boşuna arama! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Dayanamıyorum... |
![]() |
![]() |
#2 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : Dayanamıyorum...çok güzel emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dayanamıyorum...Teşekkürler canım seninde okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Dayanamıyorum...![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|