Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dayanamıyorum

Dayanamıyorum...

Eski 06-22-2008   #1
gülgüzeli

Dayanamıyorum...

Ne yaptım ben sana da,bırakıp gitin beni?Ne yaptımda böyle çaresiz bıraktın beni?Elim kolum bağlı,kalbim ağlıyor DAYANAMIYORUM artıkSen yoksun ya,yanımda değilsin ya,kahrediyor bunu bilmek bni

İçim acıyorİNAN!

Senin yokluğundan sonra yaşanmaz oldu bu şehirdeSanki insanlar hep mutsuzSanki herkes seni kaybetmişte sana ağlıyorlarSanki bu mutsuzluklar,bu yaslar sana

Bir de bu içimi acıtıyor

Sen varken sana erişemedimSen yokken nasıl olacak bu?Ben nasıl dayanacağım bu gidişe?Tahammülüm yok! Dayanma gücüm yok! BİTTİM artık!Giderken umutlarımıda aldın!
Senin hayatın sana yetmedi,benim hayatımıda alıp gittin

Neden sevgili,neden?

Bu kdr acıya nasıl dayansın bu yürek?Neden sadece RUH olarak bıraktın beni buralarda?Payıma düşen bu muydu?Sevgili,hiç bilmedin sen aşkıBundan sonrada bilemezsin zaten

Aşk dediğin sakız mı?Çiğnenip yere atılsınÜzerine binlerce insan basıp,kaldırımlara sıkıştırılsın,olur mu?Senin aşkın bu mu?Eğer senin aşkın buysa:
Benim yüreğimde o sakızdıŞimdi kaldırımların kenarlarına sıkışmış bir vaziyette yüreğim
Belki gün olur gelirsin,geri dönersin de çıkarmaya çalışırsın beni "hangi kaldırımın" arasındaysam!

Ararsın,ararsın,ararsın ve ararsın
Kim bilir belki günlerce, aylarca, yıllarca yaparsın bunu
ve inan bulmazsın artık ne kaldırımlarda ne de senin inandığın aşkta

Boşuna arama!Senin sakız sandığın aşk,o yürek bir ayakkabının altına yapışıp onunla kaderine gitti!!BOŞA ARAMA SEVGİLİO SENİ BEKLEDİ AMA SEN GEÇ KALDIN

alıntı

Cevap : Dayanamıyorum...

Eski 06-23-2008   #2
_samyeli_

çok güzel emeğine sağlık

Eski 06-24-2008   #3
gülgüzeli

Teşekkürler canım seninde okuyan gözlerine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2008   #4
gothicc_girll26

:img-cray:gzldi
işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2008   #5
gülgüzeli

Teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com