![]() |
Demir Demirkan - Alıştım Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Demir Demirkan - Alıştım ArtıkAlıştım Artık İtiraf etmeliyim hem kendime hem de sana ![]() Hayalini kurduğum hayat bu değildi ![]() Karşında duran adam,aslında koca bir yalan ![]() İçtikçe kendine inanan,zaman zaman ![]() İttire ittire gitmez ki,söylene söylene geçmez ki, Olsun alıştım artık,olsun alıştım artık ![]() ![]() Ağlaya ağlaya dinmez ki,bekleye bekleye gelmez ki, Olsun alıştım artık,olsun ![]() ![]() ![]() İtiraf etmeliyim hem kendime hem de sana ![]() Sen olmadan yanımda biraz eksiğim ![]() Alemin gözünde eksik olmam mı ayıp? Ömür kısa ayrı geçen bir an kayıp ![]() ![]() ![]() İttire ittire gitmez ki,söylene söylene geçmez ki, Olsun alıştım artık,olsun alıştım artık ![]() ![]() Ağlaya ağlaya dinmez ki,bekleye bekleye gelmez ki, Olsun alıştım artık,olsun ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|