![]() |
Varlığını Bilmek Yetiyo |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() Varlığını Bilmek YetiyoAnladım; Bu gece düşlerime yakın Sırları açık, Ruhu çelimsiz ![]() ![]() Anladım bende gideceğim sende Sırtımda bir gölge Yarım yamalak ![]() ![]() Anladım; Gözlerimin denklemi gözlerinde çözülür Ruhumun zehrini ellerin öğütür ![]() ![]() /Hadi efkarını sal geceye Sancılarda büyütür sevdayı elbet ![]() ![]() Tutsak değildir aşk acılara, Yalnız değildir gölgedeki martı ![]() ![]() Kesiştiğimiz noktalarda sevebiliriz bizi Çeliştiğimiz zamanlarda besleriz tutkuyu ![]() ![]() Direndim; İsyan kokan gecelerde Umutların ırzına geçen paçavra yüreklere ![]() ![]() Ve bilendi kalemim ölümün canhıraş çığlıklarıyla! Sen! Ey sevgili; Kuşlarla uçurduğum mavi şiirleri yüreğine sar sevgili Rüzgarın fısıltısı getirecek sana sevdamın delilini ![]() ![]() Kapkara gecelere dayan sevgili! Tutkumu,sevincimi al senin olsun Hayalini geri ver yeterki Varlığını bilmek yetiyor sancılarıma ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Varlığını Bilmek Yetiyo |
![]() |
![]() |
#3 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Varlığını Bilmek Yetiyoben teşekur ederimm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Varlığını Bilmek YetiyoGözlerimin denklemi gözlerinde çözülür Ruhumun zehrini ellerin öğütür ![]() ![]() qerçkten çok beqendmm (: mükemmeL oLmuş tbrk ederm ::
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Varlığını Bilmek Yetiyoteşekur edrim canım okudğun için ve değerli waktini ayırdığın için ben teşekur edrimm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Varlığını Bilmek Yetiyoiznin oLursa eqer nickme yazdm ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Varlığını Bilmek Yetiyone dmek canım tabikiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Varlığını Bilmek Yetiyotşk derm cnm (: yüreğine saqLık (: |
![]() |
![]() |