![]() |
Obscure Röportajı |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Obscure RöportajıObscure Röportajı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shatraug: Selamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obscure : Grup; Özgür Efe(vokal), Umut içli(gitar) ve Uğur Çelenk(bass) olarak 3 kişiden oluşuyor ![]() ![]() Shatraug: Orjinal kadroyu koruyabilmişsiniz ![]() ![]() Obscure : Obscure kurulmadan da önce hep beraber olan insanlardık ![]() ![]() ![]() Shatraug: Resmi sitenizdeki members bölümünde davulcu M ![]() ![]() Obscure : Kemal'de uzun zamandır tanıdığımız bir arkadaşımızdır ![]() ![]() ![]() ![]() Shatraug: Albümden önce hiç demo kaydetmediniz ![]() Obscure : Demoya gerek görmedik açıkçası ![]() ![]() ![]() Shatraug: Yeni bir grupsunuz ![]() Obscure : Olduğunu düşünmüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shatraug: Albümü Erkan Tatoğlu ile kaydettiniz ![]() Obscure : Midas'ı seçme sebebimiz için kayıt kalitesi demem yeterli olur herhalde ![]() ![]() ![]() Shatraug: Hammer müzik ile anlaştınız ![]() Obscure : İstediğimiz şartları ülke içinde sunacak bir firma bulamasaydık yurt dışındaki firmalara başvurma yoluna gitmeyi düşünüyorduk ama buna hiç gerek kalmadı ![]() ![]() Shatraug: Albüm kapağı? Kim tarafından hazırlandı ![]() Obscure : Albüm kapağını Siyah Tanıtım hazırladı ![]() ![]() ![]() Shatraug: Peki logo tasarımı ![]() ![]() Obscure : Grup logosunu gene Albüm kapağı-web site de olduğu gibi Siyah Tanıtım hazırladı ![]() Shatraug: Kendi soundunuzu oluştururken etkilendiğiniz gruplar var mı? Varsa kimler? Obscure : Soundu oluştururken direk bir grubu baz almadık alsaydık ta eminim şuan ki verimi alamazdık ama tabii ki alt yapıyı oluştururken müzik zevklerimizin bunda etkileşimi olmuştur ![]() ![]() ![]() Shatraug: Parçalardan bahsedelim ![]() Obscure : Albümün ilk 3 parçası bir konsept i oluşturuyor,bir hikaye anlatılıyor ![]() ![]() Shatraug: Albümünüz 8 parçadan oluşuyor ![]() Obscure : Albümde yer almayan parçalarımızda var ama tür bütünlüğü oluşturmak için bu 8 parçayı seçtik içlerinden ![]() ![]() ![]() Shatraug: Konser planı var mı? Obscure : Önümüzdeki aylarda Siyah Tanıtım bir organizasyon düzenlemeyi düşünüyor ama şu an net bir şey yok ![]() ![]() Shatraug: İzmirli grupların diğer büyük şehirlerdekilere göre kendini pazarlayamama gibi bir durumu var mı sizce? Mesela Ant Balcı River'ı kuruyor doğru dürüst kimsenin haberi yok ![]() ![]() ![]() Obscure : İzmirli olmanın bir etkisi olduğunu düşünmüyoruz ![]() ![]() Shatraug: Soracaklarım bu kadardı röportaj için teşekkürler ![]() ![]() Obscure : Röportaj için teşekkürler ![]() ![]() Tekrar görüşmek üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|