![]() |
5. Element- Sokak Lambaları |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
5. Element- Sokak Lambaları5 ![]() Kafam çok iyi galiba saçma sapan konuşuyorum Kimlerle nerelerdeydim inan bana hatırlamıyorum Rüzgarın uğultulu sesi çınlıyor kulaklarımda Eski bir hikayeydi bu, hayatımın tam ortasında Boş boş konuştum bütün gün kimseleri dinlemeden Yorgunum biraz da masum galiba öldüm bilmeden Bu gece sokak lambaları sanki buğulu yanıyor Uykulu yalnızlığıma bir başka hüzün katıyor Boş hayallerim yanımda bana sanki hesap soruyor Bu sokaktaki kaldırımlar beni ayak izlerimden tanıyor Kafam çok iyi galiba saçma sapan konuşuyorum Kimlerle nerelerdeydim inan bana hatırlamıyorum Rüzgarın uğultulu sesi çınlıyor kulaklarımda Eski bir hikayeydi bu, hayatımın tam ortasında Boş boş konuştum bütün gün kimseleri dinlemeden Yorgunum biraz da masum galiba öldüm bilmeden Bu gece sokak lambaları sanki buğulu yanıyor Uykulu yalnızlığıma bir başka hüzün katıyor Boş hayallerim yanımda bana sanki hesap soruyor Bu sokaktaki kaldırımlar beni ayak izlerimden tanıyor
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|