![]() |
Okunmamış Şiir... |
![]() |
![]() |
#1 |
jasmine
|
![]() Okunmamış Şiir...Zaman,bir rüzgar gibi gelip geçti penceremin arasından, Saçlarımı süpürdü ![]() ![]() İçim ürperdi aniden ![]() ![]() Boğazım düğümlendi biliyormusun? Eski fotografları çıkardım, Eskilerimi giyindim, Kayıp bir kente dair nostaljiler aradım odamda, Bulamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koskoca han kapılarını aralıyarak gelen zaman ![]() ![]() ![]() Beni alıp götürebilirmisin çocukluğuma? Bana beni verebilirmisin? Yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() Tek başıma korkuyorum ![]() Bazen,kara bir bulut gibi çökmek istiyorum üzerine ![]() Gözlerini bir sis misali kapatıp, Sana en güzel şiirleri vermek, Ve seni almak istiyorum kaçak zamanlardan ![]() Alıp bir daha vermemecesine, Bir aşk iliştirmek istiyorum yüreğine ![]() ![]() Bırak teninin kokusunu taşısın bana rüzgar, Uzak yollardan ![]() Bırak kuşlar seni bana anlatsın şarkılarında ![]() Acemi bir aşkın ilk filizlerini birbirimizi hiç tanımadan ekelim ![]() Ki ![]() ![]() ![]() ![]() Düşün ![]() ![]() ![]() Ben seni hiç okunmamış şiirlerle anlatıyorum, Sen beni hiç söylenmemiş sarkılarda tanıyorsun, Biz birbirimizi hiç bilinmemiş bir yerlerde hayal ediyoruz ![]() Sen beni,Ben seni seviyorum, Birbirimizden habersiz ![]() ![]() Ben seni kaçak zamanlardan alıp, Bir daha vermemecesine aşklar iliştiriyorum yüreğine ![]() Zaman yine penceremi aralayıp geliyor, Hiç okunmamış şiirler yazarken, Rüzgar teninin kokusunu getiriyor bana ![]() Ben ![]() ![]() ![]() ![]() Sen,beni biliyormusun bir düşünsene? ? ? ? ENGİN ÖZCAN ![]() ![]() ![]()
|