Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyorum, sensizliğimin, sonu, yok

Biliyorum Sonu Yok Bu Sensizliğimin

Eski 07-01-2008   #1
gülgüzeli

Biliyorum Sonu Yok Bu Sensizliğimin

Biliyorum

Bana bıraktığın aşk gibi yarım yaşıyorum her şeyi
Başlayıp da bitiremediğim yazılarım, sonuna kadar gelip de okuyamadığım kitaplarım,
son sözlerini duyamadığım şarkılarım var
Her şeyi aşkımız gibi paramparça yaşıyorum
Bütün dünyam dudağımdaki yarım bir öpücüğün tadında artık

Adını koyamadığım yakınlıklarım, bütün sırlarımı dökemediğim ilişkilerim var
Son kelimesini bir türlü söylemediğim cümleler kuruyorum
Ayın hiç aydınlatmadığı bir gecede, bir güzelliği imkansız bir aşka dönüştürüyorum
Seni söylediğimde herkesi her şeyi kaybetmekten korkuyorum
Söylemediğim son kelimesi adın hep oluyor cümlelerimin
Bir günahımı Allah'tan saklar gibi, bir sırra bütün ruhumla teslim olur gibi susuyorum, sıra sana gelince

Saçmalıyorum, saçma sapan şeyler yaşıyorum
Acı veren o gerçeği, seni, kimselerle paylaşmadıkça da sevdiklerim korkuyor benden
Adın bir duvar oluyor hayatımda
Aşamadığım, kimselerin aşmasına izin vermediğim bir duvar gibi duruyorsun önümde
Elim bir başka elin sıcaklığını hissedeceği anda, araya giriyorsun çarpıyorum sana
Kalbim ne zaman başka bir güzelliğe kapısını açmaya kalksa, huysuz bir bebek gibi paramparça ediyorsun her şeyi

Yüzüme adın çarpıyor, yüzüme yazdıklarım, yüzüme yaşadıklarımız, şarkıları
Biliyorum

Bana bıraktığın aşk gibi yarım yaşıyorum her şeyi
Başlayıp da bitiremediğim yazılarım, sonuna kadar gelip de okuyamadığım kitaplarım, son sözlerini duyamadığım şarkılarım var
Her şeyi aşkımız gibi paramparça yaşıyorum
Bütün dünyam dudağımdaki yarım bir öpücüğün tadında artık

Yüzüme adın çarpıyor, yüzüme yazdıklarım, yüzüme yaşadıklarımız, şarkılarımız, şiirlerimiz çarpıyor, gelip kalbime bir zamanlar canımın ta içinde senindim şimdi ise sessizce ağlıyorum
yüreğimde -artık tek kişilik bir sırra- dönüşen adın daha da kamburlaştırıyor beni
Ne seni yaşabiliyorum, ne de severim sandıklarımla mutlu olabiliyorum

Hiçbir çözümü olmayan matematik problemi gibi, cevabı olmayan bir soru gibi beynimi kemiriyorsun
Yavaş yavaş, sessiz çığlıklarla bağıra bağıra eriyorum bitiyorum

Biliyorum
BİLMİYORUM

SONU YOK MU BU SENSİZLİĞİN??

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com