![]() |
Tek Kelime Savunma.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Tek Kelime Savunma....Bu rüzgar gitmelerin habercisi ![]() Önemli olan gidilecek değil, terk edilecek olan yer ![]() Gidilen yer: meçhul, terk edilen: kendim ![]() Bu sessiz gidişler, kaçışlar sadece kendimden ![]() Geri dönüp baktığım zaman hayata, Görebildiğim tek şey ulaşılmamış, elde edilememiş amaçlar ![]() Sözüm belkide sizlere: “annem ve babam ![]() Kendimde bulabildiklerim sadece bana olan inancınızı hak etmediğim ![]() İstediğiniz gibi bir evlat olamadım, Kendi istediğim gibi de olamadım demenin bir manası yok sanırım ![]() Sizlere layık olmadıktan sonra istediğim gibi olmuşum ne çıkar? Çoğu zaman düşündüm ama şimdi yazıyorum ![]() Çünkü bunun bir bedeli olmalı ![]() Yapılan haksızlıklar unutulmamalı ![]() Ne gidişler düşündüm, fırtınaları içimde kopardım, Kendi yağmurlarımda duruldum ![]() Hep güçlü oldum, hep ayakta durdum ![]() İçime gömdüm cenazelerimi ![]() Zoraki gülüşlerdi gözlerimdeki ![]() Anlatmadım, anlatamadım çektiklerimi ![]() Direndim zorluklara ve kendim ödedim hayatın bedellerini ![]() Ağlamadım, ağlayamadım; güçlü olmak zorundaydım ![]() Yalnızlık: buğulanan gözlerimde puslu karamsarlık ![]() Şimdi kendimden gidiyorum ![]() Ağlamadan ![]() Birgün yaşlar olursa gözümde şaşırmam ![]() Her damla hüznümde, Balkonda yalnız yudumladığım bir fincan çayıma karışırdı gözyaşım ![]() O nemli gözleri bana bırakıp kendimden gidiyorum ![]() Ne derseniz deyin adına: İsterseniz kaçış, isterseniz bir sehere uzayış ![]() O kadar çok sebebi var ki gidişlerin ve bitişlerin, anlatamam ![]() Sizlerin hak etmediğim sevgilerine karşın, Tek kelime savunmamı bırakıyorum Ve kendimden gidiyorum ![]() Son söz tek kelime: SEVDİM… alıntı
![]() |
Cevap : Tek Kelime Savunma.... |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Tek Kelime Savunma....harika yha emeğine sağlık ablacm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Tek Kelime Savunma....Okuyan gözlerine sağlık bitanem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Tek Kelime Savunma....Ne gidişler düşündüm, fırtınaları içimde kopardım, Kendi yağmurlarımda duruldum ![]() Hep güçlü oldum, hep ayakta durdum ![]() İçime gömdüm cenazelerimi ![]() Zoraki gülüşlerdi gözlerimdeki ![]() Anlatmadım, anlatamadım çektiklerimi ![]() Direndim zorluklara ve kendim ödedim hayatın bedellerini ![]() Ağlamadım, ağlayamadım; güçlü olmak zorundaydım ![]() evet gerçekten çok güzellyattara61 tşkrrr paylaşımın için ![]() ![]() ÖyLE aĞIRIM ki kendiMe SeN BenDEn giTTin Gİdelii ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Tek Kelime Savunma....Sevgi sonradan pişmanlık duyacağımız şeyleri bize ne yazıkki yaptırıyor,iş işten geçtiğinde özrün bir anlam taşımadığını düşünen biri olarak söyleyebilirimki,hayatta adacağımız her adım öncesi,fazlasıyla tekrar tekrar düşünmek gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|