![]() |
Bir Damla Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Bir Damla SenGökyüzü ağlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşuyorduk, üstü kapalı cümleler altında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başlamadan bitmişti her şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğin kırbacı ile yaralanan yüreğimin acısını her attığım adımda yeniden hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanıldın ![]() ![]() ![]() Yoksa seni daha rahat unutmam için mi? Unutmamı istiyorsan, duygularımı gönder bana yağmurlarınla ![]() ![]() Duygularımı bana geri ver! Senden ayrılmanın acısı ile yanarken yüreğim, bir de duygularımdan ayırarak yok etme benliğimi ![]() Bilsen ne kadar ağladı bu yürek, gözlerinin ardından; ne kadar uğraştı unutmak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden duygularımı istiyorum sadece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidişinle volkanlar patladı içimde ![]() söndürmeye ![]() ![]() ![]() Ayrılığın verdiği sarhoşluk geçmedi halen ![]() ![]() gece gökyüzüne resmini çiziyorum yıldızlarla ![]() ![]() Dön sevgilim bile diyemiyorum, bir gün sensizlikte bırakıp gider diye ![]() Her gece dualar ediyorum, bir damla sen göndersin diye gökler ![]() Yıldızlar bile "UNUT" diyor ayrılığın eşiğindeki gönlüme ![]() anlamıyorlar artık beni ![]() Her gece haykırmak geliyor içimden "DÖN" diye ![]() ![]() Sen yoksun, duygularım yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yazdım son yazımı, son bir şiirle aşkım gibi noktalıyorum ![]() Ve ayrılık uzayan yolda tek sırdaşım ![]() Bu oyunun son sahnesi olacak; Perde kapandıktan sonra, Ne sen beni bir daha göreceksin, Nede ben seni ![]() ![]() ![]() Bu birlikte son oyunumuz ![]() Son kez gülümse, Son kez tut ellerimden ![]() Sonra düşeceğim dipsiz karanlıklara ![]() ![]() ![]() Alkışlarla beraber göz yaşlarımı duyacaksın ![]() Bir gün ![]() ![]() ![]() Anlayacaksın bir damla sen isteyişimin sebebini ![]() İşte o zaman; sende ağlayacaksın! alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Damla Sen |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bir Damla Sengzl bi paylaşım tşlr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|