![]() |
Söndürme Mumları |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Söndürme MumlarıSöndürme mumları!
Yoksa her şeyi görürüm ![]() Senin göremediğin çok kabus var gözlerimin önünde, inan ki! Susturma şarkıları! Yoksa her şeyi duyarım ![]() Senin duyamadığın çok haykırış var kulaklarımın dibinde, inan ki! İçimi deşiyor mırıldanmaları ölülerimin ![]() Onları da ceplerimde kesik maskelerimin yanında taşırım ![]() Yüzümdeki donuk delirişler bundandır ![]() ![]() ![]() İhanetlerle zamanlar iç içedir hep ![]() ![]() ![]() ![]() Her şey iç içedir ![]() ![]() ![]() ![]() Birilerini unutarak gelir uzun yolculuklarından ![]() Yarım kalmışlıklarım bundandır ![]() ![]() Biraz silkinseler, kuytularından ben savrulurum rüzgara ![]() ![]() Yarım kalmışlıklarım bundandır ![]() Söndürme mumları! Bahaneler üretiyorum yokluğuna dair ![]() Avuntularımı yarıştırıyorum mum ışığında, Her bahanenin ardına seni gizliyorum ![]() ![]() ![]() Sen hala yoksun hiç bilmediğim sevdam Ben her duada seni diliyorum ![]() ![]() ![]() Engellere takılı kalmış yırtık pırtık bir aşk parçası elimde kalan ![]() ![]() ![]() ![]() Bi kenara terketmek imkansız ![]() ![]() ![]() Ellerimde acının izleri ![]() ![]() ![]() ![]() Bedeli ödenmiş taraflar anlaşmış sözde ![]() ![]() ![]() Bitişi koymamıştı da unutulması koyuyor ister istemez deli gönlüme ![]() ![]() ![]() §£я¢£ KλĐλя ¥ûя£ؤأмأη GồK¥ûżû Kλďλя §ληĆı§ı ώλя ![]() ![]() Yalan Sevgilerin, Sahte gülüşlerin,tuzak bakışların olduğu yerde buldum seni ![]() Herşeyi kaybetmeye değecek kadar kıymetlisin çünkü sahte değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|