Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bursaspor, haberleri

Bursaspor Haberleri

Eski 06-28-2008   #1
hayko26

Bursaspor Haberleri

Bana 10 hafta verin

Samet Aybaba, OLAY SPOR`a verdiği röportajda camiaya seslendi " Önceden taraftarın takımın önünde gittiğini belirten Aybaba, ` İnsanların keyif alacağı bir takım yaratmak istiyorum Biz seyircinin takımını kucaklamasını istiyoruz` dedi

İYİ BİR TAKIM

Göreve geldiği günden buyana haklı yada haksız yoğun bir şekilde eleştirilen Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, dün A`dan Z`ye her soruya cevap verdi OLAY Spor`un özel röportaj talebine olumlu yanıt veren Samet Hoca, yeni sezon öncesi camiaya ve taraftara iyi bir Bursaspor izlettirecekleri yönünde mesaj gönderdi

GEREKENİ YAPTIK

Yaklaşık 8 aydır Bursaspor`un içinde olduğunu belirten Aybaba, `Bütün oyuncuların takıma ne kadar katkı koyduğunu biliyorduk Bazılarıyla yollarımızı ayırdık Büyük bir revizyon olarak görülüyor Aslında yapılması gerekeni yaptık Önemli olan önümüzdeki sezon Bursaspor için ne yaparız onu düşünüyoruz` dedi

HATA OLMAYACAK

Bundan sonra yapılacak transferleri ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Aybaba, şöyle devam etti: `Yeni transferler çok önemli Gutierrez olayındaki gibi hata bir daha kesinlikle yapmayız Çok titiz davranıyoruz Birçok oyuncu izledik Daha önce Brezilya`ya Sedat Özden gitti En son ben gittim Buradaki oyuncularla bir aşamaya gelindi`

4 BREZİLYALI GELECEK

`Biz Bursaspor`a yetenekli oyuncular almak zorundayız Bir model teşkil etmek istiyoruz 5-6 milyon dolarlık bütçe bize iyi transferler yaptırır Dimitar İvankov`un dışında 4 Brezilyalı oyuncu alacağız Bunlar sartrafor, forvet arkası, sağ taraf ve stoper bölgelerinde olacak Koray Avcı`nın transferi olmadı ve bu nedenle mevkilerde değişiklik olabilir`

DAHA ÇOK İSTEMELİLER

`Altyapıdan gelen yetenekli oyuncuların yanına çok kaliteli yabancıları katıp iyi takım oluşturmak istiyoruz Şu an için de herşey yolunda Gençlere hep beraber destek olmalıyız 1990 doğumlu birçok oyuncumuz var Bu arkadaşlar da daha çok çalışmalı ve istemeliler Mukavelelerini uzatmalılar Bursaspor`dan giderken bir şeyler kazandırmalılar`

TİCARET YAPIYORLAR

Futbolcu menajerlerinin `çamur at izi kalsın` misali kendisine yönelik suçlamalarda bulunduğunu vurgulayan Samet Hoca, şöyle devam etti: `Menajerler ticaret yapıyorlar Kendi işlerini yapamadıkları zaman bizleri suçluyorlar Ben kulübün menfaatleri dışında nasıl farklı bir şey düşünebilirim`

2 OKUL YAPTIRDIM

`Söylenen, yazılan rakamlar çok komik Bu işin içine ailemi, oğlumu katıyorlar Ben Osmaniye`de iki tane okul yaptırdım 15-20 öğrenciye burs veriyorum Bu memleketin yetiştirdiği en iyi evlatlarından biriyim İvankov`un menajerini tanımam Gutierrez`in menajerini bir kere gördüm`

ZARAR VERİYORLAR

`Bu tip insanlar Türk futboluna zarar veriyorlar Bunları hiç hak etmedim Ben hep dik durdum Ama söylenenler beni çok üzdü Evet, ablamın oğlu menajer Ama daha Türkiye`de bu işi yapmadı Hiç bir futbolcuyu Türkiye`ye getirmedi Bana (Dayıcım, sen bu futbolun içinde olduğun sürece ben menajerlik yapamam) diyen birisi`

SİNERJİ LAZIM

Bursa`yı dışardan gördüğü gibi bulmadığını anlatan Aybaba, `Bu kadar muhalif olan bir kent görmedim Herkes birilerine karşı Bu nereye kadar Bursa`da sanayi, medya, taraftar yani kısacası her şey var Bursaspor son 5 sezonda hep düşmemeye oynamış Güçlü bir Bursaspor yaratmak için bu şehirde bir sinerji yaratmak lazım` diye konuştu

GÜÇ KAZANDIM

Daha önce görev yaptığı dönemlerde fazla eleştiri olması halinde görevde kalmadığını ve hemen ayrıldığını belirten Aybaba, `Normalde eleştiri olunca bırakıp giden bir insandım Başkan`la iyi anlaşıyoruz Son maçta gidiyordum Ben paraya pula bakmam Ama maç sonrası basın toplantısında yönetimin arkamda durması bana güç verdi` dedi

BAŞKANA SÖZ VERDİM

Bu sezon taraftarın istediği bir takım yaratacaklarını dile getiren Samet Hoca, şöyle devam etti: `Başkanımıza söz verdim Artık eleştirilere kulak asmayacağım Bazen kendime soruyorum (neyin peşindesin) diye Türkiye`de çok takım çalıştırdım ve başarılı oldum Bursa`da da başarılı olmak istiyorum Ancak insanların da bunu teşvik etmesi lazım Bizi desteklesinler`

KUCAKLASINLAR BİZİ

`Bundan önce seyirci takımın önündeydi Artık takım camianın ve taraftarın önünde gidecek İnsanların keyif alacağı bir takım yaratmak istiyorum Biz seyircinin takımını kucaklamasını istiyoruz Niye böyle olmuyor onu da anlamış değilim Bir kucaklasınlar bakalım Bizimde yükümüz azalsın Ondan sonra 10 hafta içinde neler yaşanacak, hep birlikte görelim`

MARCİNHO İYİ OYUNCU

`Ömer Erdoğan ve Yavuz Eraydın kalacak Tum`dan da daha iyi santrfor gelecek Gol vuruşunu iyi yapacak, kafayla gol atacak bir oyuncu alacağız Kovaceviç ile de ilgilendik ama gelmek istemiyor Keşke olsa Maritimolu orta saha oyuncusu Marcinho ile ilgili çalışmalar var Bu oyuncuların transferini haziran ayı içinde bitirip imza attıracağız ve kampa götüreceğiz`

ALTERNATİF ÇOK

`Mustafa Keçeli, İbrahim Öztürk ve Halil Zeybek ile de anlaşmaya varıldı Bunların dışında bir de Gökhan Güleç`i kadroya katmak istiyoruz Kendisi Bursalı ve şans vermek istiyoruz Yeniden bir çıkış yakalayacaktır Zaten elimizde Sercan Yıldırım, Muhammed Demir, Eren Albayrak, Serdar Aziz ve İsmail Özgür gibi alternatif oyuncular var Teknik kadroya da bir antrenör alabiliriz`

ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ

Bursa`da her şeye eleştiri olduğunu vurgulayan Samet Hoca, `Kendini ispatlamış bir kaleci İvankov`u alıyorsun, hemen yaşlı diye eleştiri yapılıyor Yorumlar inanın çok kötü Gelen oyuncu bunları okuyor Kaleciler zaten 30 yaşından sonra iyidir Bunlar iyi şeyler değil Bu nasıl muhalefet anlamadım Gelsinler, herkesle oturup konuşalım Biz her eleştiriye açığız` dedi

GENÇLERİN TALİBİ VAR

`Sportif başarıyı altyapıyı kurmadan sağlayamazsınız` diyen Aybaba, sözlerini şöyle tamamladı: `Bizim şu an genç oyuncularımız çok yetenekli Bakın Muhammad Demir`i Westham United istiyor İngiltere`ye ben gönderiyorum Gitsin görsün diye Bizimle 5 yıllık mukavelesi var Bunun dışında Sercan, Serkan ve İsmail Özgür`e de talipler var Ancak biz bu oyunculardan yararlanmak istiyoruz`

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com