Laf Cambazı-1 |
|
|
#1 |
|
djdem
|
Laf Cambazı-1Laf Espirileri 1) Temel koşu yolunda koşuyormuş, sahil yolunda sahil
![]() ![]() ![]() 2) -A) Saat kaç? -B) 5i 20 geçio -A) Aferin aferin çalışmış da geçmiş ![]() ![]() ![]() 3) -A) Saatin çalışıyomu? -B) Hayır ev hanımı ![]() ![]() ![]() 4) -A) Sizin televizyon renklimi? -B) Evet -A) Ne renk ![]() ![]() 5) -A) Saatin çalışıyomu -B) Hayır, durmuş -A) Bende dursun ![]() ![]() ![]() 6) -A) Havuzdan çıkalım mı -B) Hayır arkadaş kalalım ![]() ![]() ![]() 7) -A) Yeni çanta aldım çatla emiiii -B) Hayır çatlamam ben PH 5 5 kullanıyorum![]() ![]() ![]() 8) -A) Bundan once kimse gözlerinin çok güzel olduğunu söylemiş miydi? -B) Evet -A) Yalan söylemiş ![]() 9) -A) Don't forget to call me -B) No, i will bacak you ![]() ![]() ![]() 10) What is this, this is my diz ![]() ![]() ![]() 11) Boşlukta duran file ne denir? Fil in the blanks ![]() 12) Burası leş gibi cacık kokuyo, üstüne yoğurt mu döktün ![]() ![]() ![]() 13) Ben köpekleri uzaktan seviyorum Kollarım çok uzun da ondan![]() 14) Hadi Tatilya'ya gidelim, hayır arabayla gidelim ![]() 15) Sana bi geyik yaparım, parmaklarını yersin ![]() 16) Sana bi kıllık yaparım, içine kıllarını koyarsın ![]() 17) Titanik batmış, ciguli ölmemiş neden? çünkü tipi kayık mış ![]() ![]() ![]() 18) Geçenlerde yolda boş geziyorduk, Arçelik dava açtı ![]() ![]() ![]() 19) -Tolga: Cem Yılmaz'ın AKM ye yeni oyunu gelecekmiş, duydun mu? -Emre: 486 da çalışır mı? 20) -Görkem: Taksime gidiyorum, istediğin bir şey var mı? Taksimetre ![]() ![]() ![]() 21) -Osman) Takip ediliyoruz ahmet -Ahmet) Bizde onları takip edelim 22) Geçenlerde minibüs durdurdum, hala aynı yerde ![]() ![]() ![]() 23) -Ali) Hadi güneşe gidelim -Ahmet) Ama güneş çok sıcak -Ali) Ozaman akşam gideriz ![]() ![]() ![]() 24) Are you OK? or Durex ![]() 25) -Güner: Karabiber, tuz, morardın sus ![]() ![]() -Hüseyin: Karabiber, şeker, ne güzel bunlar!!!! (Hüseyin, tanıdığınız yanık sesli sanatçı Onun espri düzeyi bu işte Bi kafiye bile yapamıyo Biz onu böyle kabul ettik![]() ![]() )26) En arabalı ilimiz hangisidir? Kars 27) Basketbolda, en iyi zonu hangi şehir yapar? Tabi ki Trabzon diil Zonguldak![]() 28) -Serdar: Olm yağmur yağıyor sağ şartları çok ağar -Görkem: Yapma yaaaa![]() ![]() kaç kilo?29) -Nermin: Müziğin sesini kapatın, mezarlığın yanından geçiyoruz -Güner: Müzik ruhun gıdasıdır, burdada ruhlar var![]() ![]() ![]() 30) -Görkem: Saat kaç? Emre: Saat bu, nasıl kaçsın? -Güner: Kayış var, koluma sıkı sıkı bağlı ![]() ![]() Kayış olmasa başımla beraber![]() ![]() ![]() --Bikaç saniye sonra-- Emre: Lan olm ![]() ![]() Geçerken arabaya deymeyin ıslak![]() ![]() Güner: Biraz önce soğuk espri yaptım, onun için buğlanmış, nem yapmış![]() ![]() ![]() 31) -Güven: Bilgisayarı güvenli kipte başlatçam ![]() ![]() -Güner: Bende günerli kipte başlatiim o zaman![]() ![]() ![]() 32) Dünya yuvarlaktır, döner ![]() ![]() Pilav üstü![]() ![]() ![]() 33) -A) Bana bi püre, üstüne et ![]() ![]() -B) Bana da püre![]() ![]() Ama benimkinin üstüne etme![]() ![]() ![]() 34) Ben bu dağcılık işini zirvede bırakıyorum ![]() ![]() ![]() 35) Güneş hala sıcak ![]() ![]() Fazla uzağa gitmiş olamazlar![]() ![]() ![]() 36) Bu elmalar bize bişey mi anlatmaya çalışıyo Newton abi ![]() ![]() ![]() 37) ÇOOOOOK UZUN YILLAR ÖNCE ![]() ![]() (İnsanoğlunun, maymundan geldiğini söyleyen adam)-Hayvanat bahçesine gittik, maymunlardan geliyoruz ![]() ![]() ![]() A) Duydunuz mu? maymundan geliyomuşuz ![]() ![]() ![]() B) Herkese yayalım maymundan geliyomuşuz ![]() ![]() ![]() C) İNSANOĞLU MAYMUNDAN GELİYOMUUUUUUUUUUŞ!!! 38) -Armstrong Aya gitmiş ![]() ![]() -Vay satıcı, insan bizi de çağırır![]() ![]() ![]() 39) Türkiye Milli Maçından sonra: Siz beni koruyun ![]() ![]() Ben bi sevinip gelicem![]() ![]() ![]() 40) -Hey dünyalı, biz dostuz ![]() ![]() -Miaaaaaaaaaaaaaav41) -A) Siz kimi kandırıyosunuz ![]() ![]() -B) Şey![]() ![]() Kendimizi hocam![]() ![]() ![]() 42) Salak dünyalılar gene ufo yollamış ![]() ![]() Onlar aşmış olayı zaten![]() ![]() Bide bizim teknolojimiz olsa![]() ![]() ![]() 43) -Canımm sıkıldı ![]() ![]() -Gevşet ozaman![]() ![]() ![]() 44) -Doktor bey, alnımı ısırdım ![]() ![]() -Nasıl ısırdın? -Çıktım sandalyeye ısırdım işte![]() ![]() (Ayberk)45) -Kaçın, Rambo geliyoooo -Gene tek başına ordusun diyip kazıklamışlar adamı![]() ![]() Şimdi musallat oldu![]() ![]() Herkes ölmüş taklidi yapsın gene![]() ![]() Hep aynı numara, hep aynı numara![]() ![]() ![]() 46) -Biliyo musun, Tarkan askerliğini yapmamış ![]() ![]() -Bilsemde yapmamış, bilmesem de![]() ![]() ![]() 47) -A) Abi, ısırmaz dimi? -B) Evet ısırmaz ![]() ![]() HARRRT-A) AHHHHHH -B) Isırmaaaaz, gel oğlum Isırmaz ![]() ![]() Bırak amcayı artık Isırmazcığım![]() ![]() ![]() 48) Ben kedilere tapıyorum ![]() ![]() Satanistleri kesiyorum![]() ![]() ![]() 49) Geçenlerde bi taksi çevirdim, döne döne geliyo ![]() ![]() ![]() 50) -A) Kuleeeee ![]() ![]() Ben piloooot![]() ![]() Düşüyoruuuuuuuuuuuuz -B) Yanlış numara, burası Kız Kulesi![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
rocker_girl
|
Cevap : Laf Cambazı-1bunlar bizim bildiğimiz soğuk espiriler değilmi:D |
|
|
|