![]() |
Aşk Nedir Ne Deyildir...!_? |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?Aşk Nedir Ne Deyildir ![]() ![]() ![]() Sesini duyduğunuz anda avuçlarınız terlemeye kalbiniz deli gibi çarpmaya başlıyorsa ![]() ![]() ![]() Bu aşk değil HOŞLANMAKTIR Ellerinizi ondan çekemiyor sürekli dokunmak sarılmak istiyorsanız ![]() ![]() Bu aşk değil ARZULAMAKTIR Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız ![]() ![]() ![]() ![]() Bu aşk değil YALNIZLIKTIR Herkes onunla olmanızı beklediği için onunlaysanız ![]() ![]() ![]() Bu aşk değil SADAKATTİR Size sıcak , yakın davrandığı için onunlaysanız ![]() ![]() ![]() Bu aşk değil KENDİNE GÜVENSİZLİKTİR Üzülmesini istemediğiniz için onunlaysanız ![]() ![]() ![]() Bu aşk değil ACIMAKTIR Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoş görüyorsanız ![]() ![]() Bu aşk değil ARKADAŞLIKTIR Bütün gün ondan başka hiçbir şey düşünmediğinizi söylüyorsanız ![]() ![]() Bu aşk değil KOCA BİR YALANDIR Onun iyiliği için kendinizden çok şey feda edebiliyorsanız ![]() ![]() ![]() Bu aşk değil YARDIMSEVERLİKTİR O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa ![]() ![]() ![]() İşte bu AŞKTIR Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız ![]() ![]() İşte bu AŞKTIR O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız ![]() ![]() İşte bu AŞKTIR Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız ![]() ![]() İşte bu AŞKTIR Bu yazıyı aşkı başka Şeylerle karıştırmasını istemediğiniz bütün arkadaşlarınıza göndermeniz dileğiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ara gönderirim mi diyorsunuz, işte bu BAHANEDİR ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen gönderiyor musunuz , İŞTE BU İLETİŞİMDİR VE ŞAHANEDİR __________________
![]() |
Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_? |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?Güzel bir paylaşım olmuş teşekkrler b@ron:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?Bütün gün ondan başka hiçbir şey düşünmediğinizi söylüyorsanız ![]() ![]() Bu aşk değil KOCA BİR YALANDIR işte bunu begendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?yok sorun sende değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?Ama zaten tüm günden kasıt günün çoğu zamanı onu düşünmek değil mi? Eğer öyle değilse doğrudur zaman zaman aklımdan çıkıyo:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kezban
|
![]() Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?işte biraz abartmışlar tüm gün derken ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?Evet ama ben yine de koca bir yalan diyemem sonuçta çoğunlukla aklımda oluyo:::D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Aşk Nedir Ne Deyildir...!_?hiç aşıq olmadım bu yusden; Aşk Bir Hiçtir!!!!
(bnce)
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|