![]() |
Mutlulugun Sırrı |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Mutlulugun SırrıYeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var ![]() Karının bir dediğini iki etmiyorsun ![]() Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz ![]() ![]() ''Kısaca anlatayım ![]() ![]() ![]() ![]() bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi ![]() ![]() zaman eşim tekrar eğilip atıma ' İki ' dedi ![]() şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a ' Üç ' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu ![]() Ben şok olmuştum ![]() ![]() ![]() çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, ![]() bağırdım ![]() ![]() ![]() Karım arkasını döndü ve bana 'Bir ' dedi ![]() Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim
![]() |
Cevap : Mutlulugun Sırrı |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Mutlulugun Sırrıbir dakıka yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Mutlulugun Sırrı |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Mutlulugun Sırrıgzldi paylaşımın için tşklr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|