İlk Türk Uzaya Çıkınca :D |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
İlk Türk Uzaya Çıkınca :Dİlk Türk Uzaya Çıkınca ilk Türk uzay adamı (artık astronot mu denir, kozmonot mu denir, uzay fatihi mi denir bilinmez) uzaya çıktığında atılacak olası gazete manşetleri - Kendimizi aştık ![]() ![]() ![]() - Bekle ay geliyoruz ![]() ![]() ![]() - Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri! ![]() ![]() - Uzaya kapak attık ![]() ![]() ![]() - Artık biz de uzaylıyız - Türkler uzayda - Türk'üz doğruyuz uzaylıyız ![]() ![]() ![]() - Bu bizim için büyük, insanlık için küçük bir adım! Gaza gelmiş bazı gazete başlıkları - Alemin kralı geliyor ![]() ![]() - Bekle bizi İngiltere ![]() ![]() - Uzay tamam sıra güneş'te! - Bekle bizi Samanyolu - Marslılarla Türkler arasında genetik bağ bulundu! Star - Açın mekiklerimizin önünü! durduramazsınız ![]() ![]() ![]() Hürriyet - Uzanlara rağmen ![]() ![]() ![]() Milliyet - İstikbale eriştik (yanda üzerinde oynanmış bir Atatürk resmi, yanında mekik) Sabah - İlk biz duyurmuştuk ![]() ![]() Zaman - Ve mümin uzayda Türkiye - Allah'a şükür ![]() ![]() Vatan - İşte Hezarfenin torunları ![]() Bulvar - Uzaya da girdik yada milli olduk Star - Uzayın ulen Hürriyet - Aydın doğandan Türk astronotlara jest Akit - Uzayda duyulan ezan sesi Sabah - Aydın doğandan büyük şantaj Şamdan - Marslı erkeğimin geyşası olurum Bulvar - Ay fena oluyorum Star - Güneş ufuktan şimdi doğar yürüyoruz uzayaaaa Star - Welcome to space Spor sayfasının manşeti ![]() ![]() Hürriyet - Fenerbahçe rüya takımı kurdu ![]() ![]() Fanatik - Uzaylılar da Fenerbahçeli mi? Fotomaç - Bir gün her uzaylı fenerli olacak Milliyet - Uzay Fener'e dar gelecek ![]() ![]() Köşe yazarı başlıkları ![]() ![]() Oktay Ekşi - Marslılara savaş açalım ![]() ![]() Ertuğrul Özkök - En pahalı mars şarabını içtim ![]() ![]() Erman Toroğlu - N'aber hıncal bak gönderdik çocuğu uzaya ![]() ![]() Nihat Genç - Uzaylı olmanın topluma negatif etkisi ![]() ![]() Hıncal Uluç - TK00XV2 plakalı uzay aracı'nın sorumsuz astronotu ![]() One dönüş öyle kardeşim ? Emin Çölaşan - Uzay mekiğinin yapımı için neden iki firmadan teklif alınmadı ? Bekir Coşkun - Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete ![]() ![]() Ahmet Altan - Astronotları çıldırtan kadınların öğleden sonraları ten kokusu ne ola ki ? Ayşe Arman - Yine evleniyorum ![]() ![]() Turgay Şeren - Ben geçen haftaki yazımda belirtmiştim ![]() ![]() Haydar Dümen - Aktif seks uzayda olmaz ![]() Haşmet Baboğlu - Uzayda mı olmak, dünyada mı olmamak konusuna dikkat etmek lazım ![]() ![]() Yabancı basından başlıklar ![]() ![]() Washington Post : İnsanlı ilk Türk uzay aracı astronotu almadan uzaya çıktı ![]() ![]() Le Figaro : Astronotlar arasında hiç Kürt yok ![]() ![]() ![]() ![]() Die Zeitung : Verhaugen : 'Büyük başarı, eğer mekiği sağ salim indirirlerse, 2034'de müzakerelere başlarız' dedi ![]() ![]() Die Welt : Aya gitmesi gerekirken mars'a yönelen insanlı ilk Türk uzay aracı İstanbul üssünün yardımıyla Jüpiter'e indi ![]() ![]() Corierra Della Serra : Incedibile ![]() Berlusconi, Türk Astronot'unçocuğunun sünnetinde kirve olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Elefteros Rimos : Yunan hükümetinin büyük hezimeti ![]() ![]() ![]() Time : Türk astronot uzayda yaptığı mangal keyfi sonrası söndürmeyi unuttuğu kömürler yüzünden uzay mekiğini yaktı ![]() alıntıdır
Cevap : İlk Türk Uzaya Çıkınca :D |
|
|
#2 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : İlk Türk Uzaya Çıkınca :Dksnlkle doru tşklr ![]() ![]() =)
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|