![]() |
Burhan Altıntop'un Lost'ta Oynaması:D:D:D:D |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Burhan Altıntop'un Lost'ta Oynaması:D:D:D:D-kate yiivrum nasılsın? -ama beni neden aranıza almıyosunuz? -tabii oynarım ![]() ![]() -rose bacım sen akapuntur yapabiliy misin ki? -sawyer be hadi be hacı be yalnızca jin'i azıcık tokatlayacaksın ne olur ki ya? sen benim bu adadaki en yakın dostumsun ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -sen benim sırtımı haşu hırt hırt, ben senin sırtını haşuyayım hırt hırt ![]() -annnaaaam ![]() -bir kere ben avrupa yakası gibi ünlü bir derginin idari müdürüyüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -benjamin dokunmak yok! dokunmak yok ![]() -sun yenge gel sana helva yapmayı öğreteyim ![]() ![]() ![]() -yine ambarın içine etmişsiniz ya ![]() ![]() ![]() -bakın palmiye yapraklarından terlik yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ya bu bilgisayar bana kuz bulabülür mü ya? sarışun esmer farketmiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|